P peak1ng Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 34 Beğeniler 19 19 Kasım 2025 #1 Merhaba, Birkaç gün önce açmış olduğum konuda Samsung Odyssey G8 OLED monitör almaya karar vermiştim. Bugün monitörü kapatmak için tuşa bastığım an tuşun kırıldığını fark ettim. Bu kadar kaliteli görünüp de kalitesiz olan bir ürün daha görmedim.
Merhaba, Birkaç gün önce açmış olduğum konuda Samsung Odyssey G8 OLED monitör almaya karar vermiştim. Bugün monitörü kapatmak için tuşa bastığım an tuşun kırıldığını fark ettim. Bu kadar kaliteli görünüp de kalitesiz olan bir ürün daha görmedim.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.522 Çözümler 70 Beğeniler 5.487 Yer Haddonfield, Illinois 19 Kasım 2025 #2 Daha çok olmamış, hasarlı geldi gibisinden iade açabilirsin.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.356 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.361 Yer Denizli 19 Kasım 2025 #3 Michael MYERS dedi: Daha çok olmamış, hasarlı geldi gibisinden iade açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çakallık yapıp, kullanıcı hatası diyebilirler. Umarım olmaz tabii.
Michael MYERS dedi: Daha çok olmamış, hasarlı geldi gibisinden iade açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çakallık yapıp, kullanıcı hatası diyebilirler. Umarım olmaz tabii.