8 8884 Uzman Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 138 Beğeniler 108 Bugün 11:14 #1 Cihaz Samsung Galaxy A36 Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme Park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz?
Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme Park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz?
Çözüm Andrea Kimi Antonelli Bugün 11:40 8884 dedi: Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir. Konu 'One UI 8.5 denetim merkezi özelleştirmeleriniz nasıl?' 4 Haziran 2026 Selam dostlar. Bu güncelleme ile birlikte artık denetim merkezini özelleştirebiliyoruz. Benim denetim merkezim bu şekilde artık. Sizinki nasıl? Telefon A35 bu arada. Güncel denetim masam: Şu videodan izleyerek yaptım ben de:
8884 dedi: Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir. Konu 'One UI 8.5 denetim merkezi özelleştirmeleriniz nasıl?' 4 Haziran 2026 Selam dostlar. Bu güncelleme ile birlikte artık denetim merkezini özelleştirebiliyoruz. Benim denetim merkezim bu şekilde artık. Sizinki nasıl? Telefon A35 bu arada. Güncel denetim masam: Şu videodan izleyerek yaptım ben de:
Andrea Kimi Antonelli Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 742 Çözümler 3 Beğeniler 422 Yer Adana Bugün 11:40 #2 8884 dedi: Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir. Konu 'One UI 8.5 denetim merkezi özelleştirmeleriniz nasıl?' 4 Haziran 2026 Selam dostlar. Bu güncelleme ile birlikte artık denetim merkezini özelleştirebiliyoruz. Benim denetim merkezim bu şekilde artık. Sizinki nasıl? Telefon A35 bu arada. Güncel denetim masam: Şu videodan izleyerek yaptım ben de: Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 12:34 Artı 0 Eksi Çözüm
8884 dedi: Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir. Konu 'One UI 8.5 denetim merkezi özelleştirmeleriniz nasıl?' 4 Haziran 2026 Selam dostlar. Bu güncelleme ile birlikte artık denetim merkezini özelleştirebiliyoruz. Benim denetim merkezim bu şekilde artık. Sizinki nasıl? Telefon A35 bu arada. Güncel denetim masam: Şu videodan izleyerek yaptım ben de:
Eagles Yetkin Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.468 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.575 Yer Kocaeli Bugün 11:52 #3 Benim konu üzerinden ilerleyebilirsin. Good Lock uygulaması üzerinden, videodaki gibi yapman gerekiyor. Artı 0 Eksi
Benim konu üzerinden ilerleyebilirsin. Good Lock uygulaması üzerinden, videodaki gibi yapman gerekiyor.