xmatugfg 3 Yetkin Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 364 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 337 15 Haziran 2026 #1 Cihaz Samsung Galaxy A36 Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme Park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz?
Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme Park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz?
Çözüm Andrea Kimi Antonelli 15 Haziran 2026 xmatugfg dedi: Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir. Konu 'One UI 8.5 denetim merkezi özelleştirmeleriniz nasıl?' 4 Haziran 2026 Selam dostlar. Bu güncelleme ile birlikte artık denetim merkezini özelleştirebiliyoruz. Benim denetim merkezim bu şekilde artık. Sizinki nasıl? Telefon A35 bu arada. Güncel denetim masam: Şu videodan izleyerek yaptım ben de:
xmatugfg dedi: Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir. Konu 'One UI 8.5 denetim merkezi özelleştirmeleriniz nasıl?' 4 Haziran 2026 Selam dostlar. Bu güncelleme ile birlikte artık denetim merkezini özelleştirebiliyoruz. Benim denetim merkezim bu şekilde artık. Sizinki nasıl? Telefon A35 bu arada. Güncel denetim masam: Şu videodan izleyerek yaptım ben de:
Andrea Kimi Antonelli 66 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Beğeniler 500 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 15 Haziran 2026 #2 xmatugfg dedi: Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir. Konu 'One UI 8.5 denetim merkezi özelleştirmeleriniz nasıl?' 4 Haziran 2026 Selam dostlar. Bu güncelleme ile birlikte artık denetim merkezini özelleştirebiliyoruz. Benim denetim merkezim bu şekilde artık. Sizinki nasıl? Telefon A35 bu arada. Güncel denetim masam: Şu videodan izleyerek yaptım ben de: Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
xmatugfg dedi: Herkese iyi sosyaller. Samsung Galaxy A36 kullanıyorum ve yakın zamanda One UI 8.5'e geçtim. Üst barı (durum çubuğunu) ve menüsünü özelleştirebiliyor muyuz? Theme park gibi bir şey yüklediğimde çok fazla seçenek bulamadım. Başka bir uygulama vesaire var mı? Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir. Konu 'One UI 8.5 denetim merkezi özelleştirmeleriniz nasıl?' 4 Haziran 2026 Selam dostlar. Bu güncelleme ile birlikte artık denetim merkezini özelleştirebiliyoruz. Benim denetim merkezim bu şekilde artık. Sizinki nasıl? Telefon A35 bu arada. Güncel denetim masam: Şu videodan izleyerek yaptım ben de:
Eagles 66 Üstün Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.684 Makaleler 34 Çözümler 9 Beğeniler 4.904 Yer Kocaeli 15 Haziran 2026 #3 Benim konu üzerinden ilerleyebilirsin. Good Lock uygulaması üzerinden, videodaki gibi yapman gerekiyor. Artı 0 Eksi
Benim konu üzerinden ilerleyebilirsin. Good Lock uygulaması üzerinden, videodaki gibi yapman gerekiyor.