Samsung övme zamanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    samsung

Yani Samsung daha başarılı bir firma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elma kart kurt.

Uzun süredir Samsung Galaxy S10+ ve Samsung Watch 6 kullanıyorum. Watch 6 zaten mükemmel bir cihaz. Galaxy S10+ ise tam anlamıyla tank gibi, çıkalı yıllar olmasına rağmen batarya sorunu haricinde hiçbir sorun ile karşılaşmadım. İnanılmaz akıcı çalışıyor.

Objektif verilerle ve keyifli bir üslupla yazman harika olmuş. Sıkılmadan sonuna kadar okudum. Eline sağlık. Apple övme zamanını da merakla bekliyorum. Orada olacağım!

Kore'de zaten 1 Samsung'tur 2 Hyundai'dir.

Kaliteli telefonları vardır bu hafta içinde S23 FE modeline sahip oldum telefonun maşallahı var fena bir cihaz bu cihaz bile böyleyse Plus, Ultra modelleri nasıldır?

Samsung'u severim fakat son etkinliklerinde çok yanlış bir strateji izlediler.

Eki Görüntüle 70873

Eki Görüntüle 70875

Samsung'ta şu an eski Mercedes baş tasarımcısı çalışıyor. Buds 3 serisinin onun elinden çıktığı biliniyor ki dikkatli incelendiğinde bu söylenebilir.

Kordon dışında, kasa tasarımı Samsung'un 7 yıllık Gear Sport modelinin tasarımına dönüldüğü aşikar.

Samsung amiral gemisi

Askeri sanayi kısmına değinmemişsin.

Firmanın cep telefonlarını beğensem de aynı şeyi bulaşık makinesi için söyleyemeyeceğim; kronik pompa veya sensör arızası olana denk geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…