Samsung övme zamanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    samsung
Firmanın cep telefonlarını beğensem de aynı şeyi bulaşık makinesi için söyleyemeyeceğim; kronik pompa veya sensör arızası olana denk geldik.
Garip. Bizde Samsung'un çamaşır ve bulaşık makinesi var ve herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Samsung'un telefon dışındaki sektörlerde de yeri kötü değil bence.

Samsung'un telefon dışındaki sektörlerde de yeri kötü değil bence.

Değil zaten ama en kaliteli markanın bile arada teklediği olur. Konudaki amaç da bunlardan ziyade ekonomik başarısını göstermek.

Ek bilgi: 1938, yani Atatürk'ün öldüğü yıl bir gıda firması olarak kuruluyor. Nereden nereye...

Değil zaten ama en kaliteli markanın bile arada teklediği olur. Konudaki amaç da bunlardan ziyade ekonomik başarısını göstermek.
E yani. Bilindik sektörleri geçtim, askeri sanayide bile yeri olan bir şirketten bahsediyoruz. Ekonomiye kafam basmasa bile Samsung'un bir şeyleri başardığını görmek sevindirici. Bunu da açıkladığın için ayrı seviniyorum doğrusu.

Samsung S6, S5, Grand Max ve a35'im var s5 ve s6 ya rom kurdum Grand max'ın bataryasını patlattım a35'ide günlük kullanıyorum çok iyi cihazlar.

Market değerinin oynaklığı hakkında güzel bir somutlandırma olmuş diyebilir miyiz? Mesele yatırımcıyı korkutmak ya da yatırımcının güvenini kazanmak. Yani, temelde, bu kadar saçma ve basit bir olay. Apple, olumlu bir örnek olmuş.

Tabii köklü ve genel güveni sağlamış şirketlerin bu tip dalgalanmalardan kötü etkilenmesi pek kolay olmuyor, aksi durumda da tam tersi geçerli. Starbucks gibiler de boykotla %20'ye yakın değer kaybedebiliyor.

Garip. Bizde Samsung'un çamaşır ve bulaşık makinesi var ve herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Samsung'un telefon dışındaki sektörlerde de yeri kötü değil bence.
Pompa arızası olduğunu düşünüyorum, makine ilk çalıştırmada yeterince su çekemiyor galiba, programı iptal ediyor.
Dâhâ önce de aynı problem için servis gelmişti.
Belki yeni ürünlerde düzeltmişlerdir.

Değil zaten ama en kaliteli markanın bile arada teklediği olur.
Benim Samsung telefon mesela. Ekranı uyandırıp kilit ekranına gelme sırasında tekliyor Kimsenin başına gelmeyecek problemi yaşamakta çok can sıkıcı.

Olabilir, bilemiyorum. Hiç karşılaşmadığım için bir şey diyemeyeceğim.

Bundan 3 sene öncesine kadar bu kadar telefon takıntısı yoktu. Samsung’un telefonları daha uygun fiyatlı veya düşük segment telefonları olduğu için daha çok tercih ediliyordu. Şu an ne kadar para sıkıntısı çeken esnaf varsa buna rağmen ellerinde son model iPhone telefonlar görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…