Detaylar
Kim cevapladı?İşlemciler benzer oluyor. Fark batarya ve katlanır ekran.
Bu 2 seride telefonun katlanabilirliği dışında çok fark var mı acaba?
Katlanabilirlik dışında hiçbir avantajı yok S25 ultraya göre katlanabilirlikte bir avantajsa tabii. Hatta S25 Ultra neredeyse bütün özelliklerde tokatlıyor.
- Makaleler
- 23
Hayir, cok fark yok. Temel fark katlanabilirlik. Fark fiyatlarda aslinda. Z serisi daha pahali S serisine kiyasla. Ozellik olarak bakacak olursak; islemciler denk oluyor, kamera S Ultra'da daha ustun oluyor Z serisine kiyasla. Panel olarak Ultra disinda Z serisi daha onde. Batarya olarak kiyaslayacak olursak Ultra daha onde. Kisaca Ultra almak ozellik acisindan daha mantikli. Pocketable konusunda ise Z serisi avantajli. Karar her zaman tuketici ihtiyaclarina gore degisiklik gostermekte.
- Makaleler
- 6
Bu 2 seride telefonun katlanabilirliği dışında çok fark var mı acaba?
Katlanabilinirlik dışında kameralarda S serisi daha iyi oluyor pil performansında daha iyi oluyor.
Zaten Z serisi = S Ultradır.
Ancak Z serisi ekranına dikkatle bakılmalı ve plastiktir. Yani daha pahalı ve daha hassas bir üründür. Eğer bu tür telefonlar bozulsa bile maddi olarak sorun yaşayacağınızı düşünmüyorsanız tercih edebilirsiniz.
Ben telefonlarıma şimdiye kadar hep cam koruma taktırdım. Bu katlanabilir telefonlarda nasıl oluyor bu durum?Katlanabilinirlik dışında kameralarda S serisi daha iyi oluyor pil performansında daha iyi oluyor.
Zaten Z serisi = S Ultradır.
Ancak Z serisi ekranına dikkatle bakılmalı ve plastiktir. Yani daha pahalı ve daha hassas bir üründür. Eğer bu tür telefonlar bozulsa bile maddi olarak sorun yaşayacağınızı düşünmüyorsanız tercih edebilirsiniz.
- Makaleler
- 6
Ben telefonlarıma şimdiye kadar hep cam koruma taktırdım. Bu katlanabilir telefonlarda nasıl oluyor bu durum?
Koruma takmana gerek yok çünkü kırılmıyor, çiziliyor. Çizilmesine karşı koruyucu var mı bilmem.
Koruma takmana gerek yok çünkü kırılmıyor, çiziliyor. Çizilmesine karşı koruyucu var mı bilmem.
Bu telefona asla esnemeyen, telefon sivri bir uca düştüğünde darbeyi aynen iletip kendisi sağlam kalanlardan olmayan, daarbeyi bütün ekrana yayan bir koruruyu lazım. Bence çıkartmışlardır böyle bir şey. Fiyatı tuzlu olsa bile alacak çok insan vardır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-