Custom ROM Samsung S20 FE için Android ROM önerisi

isimsizman

Uzman
Cihaz
Samsung S20FE Snapdragon 865
Merhabalar dostlar. S20 FE Snapdragon 865 telefonum Samsung'un garezine uğrayıp Android 13 ve OneUI 5 ile kaldıktan sonra ben de UN1CA Android 15 OneUI 6.1.1rom kurmuştum. Harika memnundum ve geliştiricilerin OneUI 7 ROM yapmasını bekliyordum. Türk yapımcı Atakan bunun için girişimlerde bulundu ve tamamlanmamış bir ROM çıkardı fakat sonrasında terk etti ve güncelleme desteği kesildi. Ayrıca UN1CA projesi de Github'da arşivlendi. Tabii çok üzüldüm fakat şimdi öylesine ortada kaldım güncelleme gelmeyecekti.

Ben de şu an yeni ROM'lar arıyorum. Eskidi sürümüm bu yüzden farklı ROM'lar baktım. Deneyimim olmadığı ve Samsung dışı arayüz sistemi kullanmadığım için bilmiyorum diğerlerini.

Aşağıda bıraktığım linkte telefonum için geliştirilen tüm ROM'lar var. Bir göz gezdirip en iyi Android arayüz sistemi hangisi yardımcı olur musunuz? Ne önerirsiniz? Samsung OneUI gibi olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum efendim.

EvulutionX tavsiye eder misiniz? Google Piksel'e benziyormuş sanırım.

Hmm baktım ve hem özelliklerini hem de arayüzü beğendim. Sanırsam Google Pixel gibi yine değil mi? Değişiklik olur. Geçmemi tavsiye eder misiniz? Yeni sürüm istiyorum artık UN1ca terk edildi.

CrDroid'e mutlaka şans vermenizi öneririm.
Dediğim gibi bu da pixel goodies kullanıyor.

CrDroid'e mutlaka şans vermenizi öneririm.
Dediğim gibi bu da pixel goodies kullanıyor.
O zaman bu akşam kuruyorum

Rom'u atmak için bilgisayarın başına oturduktan sonra Rom'un Snapdragon modeli için desteğinin kesildiğini öğrendim. En son Android 14'de kalmış. Çok üzüldüm. Sevinmiştim oysa ki...

Yol gösterecek bir önerisi olan var mı?

LineageOS 22.2 hakkında ne düşünüyorsunuz? @Heribert Yavuz, @Hakanss, @kullanıcı311,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…