Samsung S21 FE 2.Nesil One UI 8 güncellemesi aldı

yusufumm07 62

Üstün
Sanki renkler parlaklık daha canlı geldi. Telefon simgesine bastığında geç açılıyordu. Bu bug hafiften animasyon giderilmiş. Google Play aşırı ağırdı, hızlanmış genel olarak güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zaman aldi? Bana daha bildirimi gelmedi, herhalde denetlemem lazim.

Heralde kasım ayı gibi gelmiş. Dün akşam konttol edeyim dedim, yükledi. Muhtemelen size de gelmiş olabilir, konttol et.

Sanki renkler parlaklık daha canlı geldi. Telefon simgesine bastığında geç açılıyordu. Bu bug hafiften animasyon giderilmiş. Google Play aşırı ağırdı, hızlanmış genel olarak güzel.
S20 FE'nin 13'de kalıp 21 FE'nin 16 alması bana çok garip geliyor.

S20 FE'nin 13'de kalıp 21 FE'nin 16 alması bana çok garip geliyor.
Niye? Oyun oynarken ısıması dışında güzel telefon, bir de ilk S21FE'den sonra çıktı . Almaması kadar doğal bir şey olamaz. Ama dediğin doğru, S20 FE de almalıydı.

Niye? Oyun oynarken ısıması dışında güzel telefon, bir de ilk S21FE'den sonra çıktı . Almaması kadar doğal bir şey olamaz. Ama dediğin doğru, S20 FE de almalıydı.
Şahsen hala alisamadim bu telefona. Ekran koruyucu bulmasi zor ve kucuk ekranli. Bazi uygulamalar tam calismiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…