Elektronik Samsung S22 19000 TL

Güzel indirim yapmışlar ancak cihaz kendini satamaz duruma geldiği için bu vaziyete düşmüş. Sen daha linki atar atmaz stokları bitmesi lazımdı. :D
S22'yi ben de 2 ay boyunca bol çileyle kullandım ve satıp kurtulabildiğim için şükür ediyorum.

Hala alınır mı? Emin değilim.

Güzel indirim yapmışlar ancak cihaz kendini satamaz duruma geldiği için bu vaziyete düşmüş. Sen daha linki atar atmaz stokları bitmesi lazımdı. :D
S22'yi ben de 2 ay boyunca bol çileyle kullandım ve satıp kurtulabildiğim için şükür ediyorum.

Şikayetleriniz nedir hocam, meraktan soruyorum.

@5659 Snapdragon 8 Gen 1 yongasının sorunlu çıkışını, Samsung bu S22 modelinde kontrol edemediği için şarjı su gibi bitiyordu. Üstüne yetmiyormuş gibi 5 dakikalık kullanımda işlemci sıcaklığı 60-70 derecelere ulaşıyor ve batarya sıcaklığı da minimum 38 derecelerde geziyordu. Ben oyun oynayan birisi de olarak, standart kullanımda 6 saat ekran süresi veren bu cihazda hiç memnun kalamamıştım. Gün sonu sürekli şarja takmam gerekiyordu. Güzel bir lens paketine sahipti ancak kamerayı açtığım vakit aşırı ısınmaya başlıyor ve çok hızlı bir şekilde şarj tüketmeye başlıyordu. Düzelmeyeceğini öğrendiğim gibi de S23'e geçtim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt