fatih Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 232 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 198 Yer Almanya 31 Mart 2026 #1 Samsung S22'de canlı çeviri özelliğini deneyen oldu mu? Normalde iPhone 17 Pro kullanıyorum ancak yalnızca yabancılarla konuşmalar için S22 aldım. Henüz test etme fırsatım olmadı. Daha önce deneyen var mı?
Samsung S22'de canlı çeviri özelliğini deneyen oldu mu? Normalde iPhone 17 Pro kullanıyorum ancak yalnızca yabancılarla konuşmalar için S22 aldım. Henüz test etme fırsatım olmadı. Daha önce deneyen var mı?
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.493 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.947 Yer Mersin | Lefkoşa 31 Mart 2026 #2 S22'de değil ancak S25U'da kullandım. Gayet yeterli bir özellik. İngilizce > Türkçe konuştuk denemek için bir arkadaşımızla.
S22'de değil ancak S25U'da kullandım. Gayet yeterli bir özellik. İngilizce > Türkçe konuştuk denemek için bir arkadaşımızla.
KS KS fatih Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 232 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 198 Yer Almanya 31 Mart 2026 #3 Emir dedi: S22'de değil ancak S25U'da kullandım. Gayet yeterli bir özellik. İngilizce > Türkçe konuştuk denemek için bir arkadaşımızla. Genişletmek için tıkla... Yapay Zeka olduğu çok belli oluyor mu yoksa normal akışta mı devam ediyor? mesela ben benim sesim gitmesin diye ayar yaptım o şekilde kullanacağım.
Emir dedi: S22'de değil ancak S25U'da kullandım. Gayet yeterli bir özellik. İngilizce > Türkçe konuştuk denemek için bir arkadaşımızla. Genişletmek için tıkla... Yapay Zeka olduğu çok belli oluyor mu yoksa normal akışta mı devam ediyor? mesela ben benim sesim gitmesin diye ayar yaptım o şekilde kullanacağım.