S22'den bence çok iyi olur 16 Pro'ya geçiş. Siz yaşadınız mı bilmiyorum fakat TikTok'ta bile aşırı ısınma sorunuyla karşılaşan o kadar insan var ki. Görünüş olarak çok sevdiğim ama donanım olarak üzen bir telefon bence.

Bizzat kullanan bir kişi olarak iOS’un eskisi kadar bir esprisinin kaldığını düşünmüyorum. Zaten Samsung ve benzeri kendi arayüzünü üreten büyük markalar da optimizasyon anlamında farkı oldukça kapatmayı başardılar. iOS tarafı pil konusunda üzebilir. Android’in giriş seviyesi telefonlarının bile kapasitesi daha yüksek ve optimizasyon konusu bu farkı o kadar da fazla kapatamıyor.
Çok ama çok yanlış bir bilgi. iPhone XR kullanırken 2942 mAh ile bana 6-7 saat arası ekran süresi veriyordu. Şuan Honor 400 kullanıyorum, 8 saat falan alıyorum 6000 mAh olmasına rağmen.

iOS'ta pil tüketimi aşırı iyi. Üstelik iPhone için 3600 mAh büyük. Hele ki 16e, pil olarak şahane bir telefon. 30K'ya satılsaydı Honor 400 yerine 16e alırdım.

Herkese iyi sosyaller. Elimde sıfır olarak aldığım Samsung S22 telefon var. Yaklaşık 2 sene kullandım. Bu telefonu verip üzerini tamamlayıp alacağım. Memnunum bir sorunu yok tertemiz. 2. el yurt dışı olmayan sıfıra yakın iPhone 16 Pro alsam ne kadar iyi olur. Fiyat olarak ne söylerler bilmiyorum. "Pil olarak üzer mi, 8 GB RAM ileride sorun yaratır mı?" gibi sorular var aklımda.
S22 sonrası baya iyi yükseltme olur. S22 hâlen yeterli olsa da pil olarak üzüyor sadece. Eğer ki pil olarakta memnunsanız değiştirmeyin derim. S22 yıllar boyunca güçlü kalacak bir cihaz.

Herkese iyi sosyaller. Elimde sıfır olarak aldığım Samsung S22 telefon var. Yaklaşık 2 sene kullandım. Bu telefonu verip üzerini tamamlayıp alacağım. Memnunum bir sorunu yok tertemiz. 2. el yurt dışı olmayan sıfıra yakın iPhone 16 Pro alsam ne kadar iyi olur. Fiyat olarak ne söylerler bilmiyorum. "pil olarak üzer mi, 8 GB RAM ileride sorun yaratır mı?" gibi sorular var aklımda.

16 Pro asla üzmez fakat bir tanıdığımdan bataryanın 1 günden az gittiğini duymuştum (akşama kadar gitmiyor diyor) ne kadar doğru tartışılır ama ama benim önerim kesinlikle 16 Pro al.