Samsung S22'yi satıp iPhone 16 Pro almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6159
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 362
  • Etiketler Etiketler
    pro s22 samsung
S22'den bence çok iyi olur 16 Pro'ya geçiş. Siz yaşadınız mı bilmiyorum fakat TikTok'ta bile aşırı ısınma sorunuyla karşılaşan o kadar insan var ki. Görünüş olarak çok sevdiğim ama donanım olarak üzen bir telefon bence.

Çok ama çok yanlış bir bilgi. iPhone XR kullanırken 2942 mAh ile bana 6-7 saat arası ekran süresi veriyordu. Şuan Honor 400 kullanıyorum, 8 saat falan alıyorum 6000 mAh olmasına rağmen.

iOS'ta pil tüketimi aşırı iyi. Üstelik iPhone için 3600 mAh büyük. Hele ki 16e, pil olarak şahane bir telefon. 30K'ya satılsaydı Honor 400 yerine 16e alırdım.

S22 sonrası baya iyi yükseltme olur. S22 hâlen yeterli olsa da pil olarak üzüyor sadece. Eğer ki pil olarakta memnunsanız değiştirmeyin derim. S22 yıllar boyunca güçlü kalacak bir cihaz.

16 Pro asla üzmez fakat bir tanıdığımdan bataryanın 1 günden az gittiğini duymuştum (akşama kadar gitmiyor diyor) ne kadar doğru tartışılır ama ama benim önerim kesinlikle 16 Pro al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…