Elektronik Samsung S23 FE 8/128 18500 TL

Fiyat güzel. Bana göre iki sorunu var ama telefonun. Birincisi o çerçeveler aşırı kalın. Gidip görmeden almayın derim. İkincisi de işlemcisi güçlü olmasına rağmen Exynos için optimizasyon iyi olmadığından Genshin gibi oyunlar olması gerektiği performansı vermiyor.

Bütçe artabiliyorsa Poco F6 tercih edilebilir. Buna rakip olarak da Poco X6 Pro var.

Güzel cihaz ama sırf Hindistan'da üretildiği için almam.

Amaca bağlı diyelim. Sadece oyun oynuyorsanız Poco X6 Pro alınabilir ama sadece oyun oynayan birisi değilseniz Samsung S23 FE tercih edin. Zaten Poco X6 Pro oyuncu telefonu işlemciye ve hızlı şarja baya önem verilmiş ama diğer özelliklerden çok kısılmış. Özellikle kameradan. Samsung S23 FE' de ise tüm özellikler dengeli iyi. Hem Samsung S23 FE' nin yazılımında Android 18' e kadar güncelleme garantisi, Galaxy Ai desteği (Son güncellemeden sonra geldi) gibi şeylerde var.

Ekranı küçük olsa alacağım da Android tarafında iPhone Mini ve SE gibi bir telefon yok.

Ekranı küçük olsa alacağım da Android tarafında iPhone Mini ve SE gibi bir telefon yok.

Bir ara Samsung S10e vardı. Küçük ekranlı amiral gemisi olmayı amaçlıyordu boyutu da 5.8 inç idi. Bence gayetde güzeldi ama maalesef S serisi telefonlarda e modelini devam ettirmediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun amacı olmayan günlük kullanıcı için X6 Pro'dan daha iyi bence de. Sadece o çerçeveler çok kalın dediğim gibi. Gidip bakmıştım baya garipsedim.

Oyun amacı olmayan günlük kullanıcı için X6 Pro'dan daha iyi bence de. Sadece o çerçeveler çok kalın dediğim gibi. Gidip bakmıştım baya garipsedim.
Ekran gövdesi kısmına katılıyorum. Samsung ekran gövdelerini uygun fiyatlı telefonlarda çok büyük yapıyor. Samsung M35' i gördüm bune be dedim mesela. Dandik Reeder bile gövdeleri 2 yılda gövdeleri %10 küçülttü. Bunlar halen yapmadı bunu.

Son 2 stok kalmış. Almayı düşünen hemen alsın bence.

An itibariyle indirim bitti. Alanlara hayırlı olsun diyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…