Merhaba arkadaşlar. Galaxy S23 FE kullanıyorsanız ve Ağustos 2025 güvenlik güncellemesini yüklediyseniz geliştirici seçeneklerine girip OEM kilit açma seçeneği olup olmadığını resimli olarak paylaşabilir misiniz?
Telefon modeline değil de One UI sürümüne bağlı olduğunu düşünüyorum. Bu yıl piyasaya sürülen modelden (güncel cihazdan) ekran görüntüsü attığımı belirtmek isterim. Muhtemelen S23 FE içinde şu anda açılıyor.
Merhaba arkadaşlar. Galaxy S23 FE kullanıyorsanız ve Ağustos 2025 güvenlik güncellemesini yüklediyseniz geliştirici seçeneklerine girip OEM kilit açma seçeneği olup olmadığını resimli olarak paylaşabilir misiniz?
Benim bildiğim OEM kilit açma sadece görsel bir şey. LG'lerin meşhur hard-locked BL'li, Sony'nin bazı BL hard-kilitli cihazlarında vs. vardı bu ama cihazların gerçekte BL kilidi açılamıyordu.
Zaten onun için hazırlanıyorum Jill. One UI 8 çıkana kadar gelen güncellemeleri yükleyip One UI 8 çıkar çıkmaz güncelleme yapmayı bırakacağım. Direkt One UI 7 ile devam edeceğim.