Samsung S23 FE ne kadar götürür?

Michael MYERS

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşlar oyun oynayan birisi değilim. Telefonu öyle Instagram, YouTube, e-kitap için falan kullanıyorum. Arada bir fotoğraf çekiyorum. S23FE beni ne kadar götürür acaba? En önemlisi telefonun kasmaması çünkü ben ekrana çok hızlı dokunan birisiyim Xiaomi Note 8 bu kadar hızı kaldıramayıp aşırı takılıyor. Temiz 2. el alacağım sıfır gibi 17.500TL daha iyi bir öneriniz varsa onları da düşünebilirim. Xiaomi önermeyin. :D

Mi 5S Plus'ı 6 yıl kullandım, ilk 4 yılı problemsiz geçmişti. Son 1-2 yılda kademeli olarak hayatını kaybetti telefon. O rezil yazılımla bu modeli bile bu kadar süre sorunsuz kullandıysam, S23 FE gibi çok çok daha iyi bir cihazı günümüz koşullarında yine 4-5 yıl kullanırsınız sorunsuz.

Mi 5S Plus'ı 6 yıl kullandım, ilk 4 yılı problemsiz geçmişti. Son 1-2 yılda kademeli olarak hayatını kaybetti telefon. O rezil yazılımla bu modeli bile bu kadar süre sorunsuz kullandıysam, S23 FE gibi çok çok daha iyi bir cihazı günümüz koşullarında yine 4-5 yıl kullanırsınız sorunsuz.

Hocam Note 8i de 4 yıldır kullanıyorum. :D 2 yılı kasmayla geçti. Güncelleme almasa da olur ama daha falza gitmesini istiyorum. Güncelleme almasa bile kasmasın.

Tek sorun batarya. Batarya birkaç yıldan sonra üzmeye başlıyor, sadece S23 FE özelinde değil çoğu telefonda bu böyle. Elimde S10 var ve beş yıllık olduğu için bataryası doğal olarak üzüyor ama üzmeseydi daha birkaç yılı var dahi diyebilirdim. S10 bile batarya değişimiyle 7-8 yıl kullanılabiliyorsa S23 FE'yi düşünemiyorum.

Batarya üzmeye başladığında değiştirir, çooook uzun yıllar kullanırsınız. Devir değişti artık, çoğumuz eMMC telefon kullanmıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minimum 4 yıl ömrü var ama kullanım tarzınıza göre bu süre artabilir. Yedek parça bakımından da 5 yıl boyunca stoklarının olacağını göz önünde bulundurursak, uzun bir süreliğine işinizi görecektir.

Geri
Yukarı Alt