Elektronik Samsung S24 32.998 TL

Hala varsa iyi fiyat, en son birkaç ay önce bu fiyattaydı.
Sebebini Apple muadilleri ile birlikte karşılaştırarak objektif bir şekilde anlatırsanız hak vereceğim de sebepsiz yere böyle konuyu baltalarmış gibi bunu yazmak çok saçma.
Arkadaş komisyon falan alıyor ya da franchising işletiyor muhtemelen, yoksa bu kadar körü körünelik anormal.
Biraz değil, bayağı. Antutu v10 puanları arasında 1.5 kat fark var.

Her işlemci/telefonun Geekbench puanlarının doğruluğunu kimse bilemez. Ben elime birden fazla cihaz alarak oyun performansına göre puanları kontrol ettim, aşağı yukarı doğruydu. Hava sıcaklığı vb. çok etkiler. Ama bütün etkenlerin aynı olduğu ortamda iki cihaz yan yana test yapılırsa ben onu doğru kabul ederim. Eğer bu site cihazları uygun koşullarda test ediyorsa artık bu siteyi baz alacağım. Nasıl test ediyor?

Exynos 2400 vs Snapdragon 8s Gen 3: tests and benchmarks Oyun olarak optimizasyonu hesaba katmazsak Exynos sadece yüzde 25 daha güçlü. Geekbench güvenilirdir.
Geekbench pek de güvenilir degil, artik adina manipülasyon mu dersiniz yoksa hata mi orasi size kalmis. Geekbench GPU'da nanoreview'e gore Exynos 2200, Snapdragon 8 Gen 2'den daha guclu.
Oysa Exynos 2200 8 Gen 1 ile rekabet etmekte zorlaniyordu.

Zaten GPU testini ciddiye almayacaksın. Önemli olan Cpu testi. ben bizzat kontrol edip oyundaki performansına göre doğruluğundan emin oldun.

Zaten GPU testini ciddiye almayacaksın. Önemli olan CPU testi. Ben bizzat kontrol edip oyundaki performansına göre doğruluğundan emin oldum.
Oyunda CPU'dan ziyade GPU etkili.

Oyunda CPU'dan ziyade GPU etkili.
O zaman 3d mark yanlış. Ben Realme 6i ve iphone 7 karşılaştırması yaptım. Olabilecek en soğuk ortamda, yani throotle gibi bir ihtimal yok. 3D mark'a göre iphone 7 realme 6i'den 4 kat daha güçlü. Ama pubg oyununda aradaki fark çok azdı. Sadece droplar iphone 7'de biraz daha düşüktü. Kesinlikle 4 kat fark yoktu.

Ne kadar değer biçerlerse biçsinler bu telefon fiyatını karşılamıyor. Bu yüzden işte fiyatı sürekli düşüyor.
Sonra benim ile uğraşıyorlar diyorsun abi, bu telefon nasıl fiyatını hak etmiyor? Fanboy olduğunu kabul etmiştin, saygı duyuyorum sana karşı ancak Apple dışında herhangi bir Samsung konusu gördüğünde objektif davranmıyorsun. O telefon kesinlikle o fiyatı hak ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 442
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…