S24 Plus'a baktığımda Always On Display'deki saat büyüyebiliyor. Ancak S24 FE büyütemedim. Ben mi bir şey yanlış yapıyorum anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
"Kilit Ekranı" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
"Always On Display" bölümünü bulun ve etkinleştirildiğinden emin olun.
Saat Stilini Özelleştirin:
Saat stilini değiştirmek istiyorsanız, AOD ayarları altında mevcut farklı tema veya stilleri seçebilirsiniz.
Daha fazla özelleştirme seçeneği için Galaxy Store'dan Good Lock uygulamasını indirmenizi öneririm; özellikle LockStar modülünü kullanarak AOD ayarlarınızı daha fazla özelleştirebilirsiniz.
"Kilit Ekranı" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
"Always On Display" bölümünü bulun ve etkinleştirildiğinden emin olun.
Saat Stilini Özelleştirin:
Saat stilini değiştirmek istiyorsanız, AOD ayarları altında mevcut farklı tema veya stilleri seçebilirsiniz.
Daha fazla özelleştirme seçeneği için Galaxy Store'dan Good Lock uygulamasını indirmenizi öneririm; özellikle LockStar modülünü kullanarak AOD ayarlarınızı daha fazla özelleştirebilirsiniz.
Good Lock offers powerful customization features for Samsung Galaxy devices. ※ Official language in Good Lock service: English, Korean, Chinese ※ (Some of them follow their own policy) We hop...
Good Lock offers powerful customization features for Samsung Galaxy devices. ※ Official language in Good Lock service: English, Korean, Chinese ※ (Some of them follow their own policy) We hop...
S24, S24 Plus ve S24 Ultra'nın ekranı LTPO ekran. S24 FE ve aşağısı (S23 Ultra hariç) LTPS ekran. LTPO olanlar 1 hz inebildiği ve daha tasarruflu olduğu için AOD ayarları farklı. Bu yüzden aynı düzenlemeyi yapamayabilirsin. Ben de S23 ile kurcaladım bulamadım. GoodLock ile olmuyor sadece Widget falan ekleniyor.