Samsung S24 FE vs Samsung A56

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 461
  • Etiketler Etiketler
    a56 s24fe

S24FE vs A56

• Oy verenlerin toplamı
    18

creazy 1

Üstün
Merhaba, hangisi tercih edilir ve neden? Aralarındaki fark nedir? Bildiğim kadarıyla a serisindeki parçalar S24 FE'de kullanılıyor sanırım. Örneğin parmak izin de basılı tutman gerekiyor. FE olmayan serilerde bir kere bastığın an açılıyor. A serisinde de aynı şekilde basılı tutman gerekiyor. O bakımdan dedim yani yüz okuma vb. gibi şeyler. Uyguna fiyata F/P satmak için ya da bir yerden kısıtlamak için herhalde. Ne kadar doğru bilemiyorum. S24 FE tercih edilirse neden tercih edilir A56 tercih edilirse neden tercih edilir? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Kamera işlemci ve s serisi istiyorsan S24 FE. Onun dısında batarya ve daha uygun model istersen a56.zaten karşılaştırılacak modeller değiller.
Ayrıca ikisinde de optik ekran altı parmak izi teknolojisi kullanılıyor.

S serilerinde daha fazla özellik bulunuyor. Ayrıca S serilerinde daha iyi CPU kullanılıyor. Bu iki model arasında büyük farklar çıkar. Bildiğim kadarıyla S serisi cihazlarda kablosuz şarj, kalem desteği ve ekrana bağlama gibi özellikler de sunuyor.

A serisi cihazlar ise bütçe açısından tercih edilebilir. "Benim böyle özelliklere niyetim yok. İnternette gezeyim, biraz da oyun oynarım yeterli." diye düşünenler için A serisi daha mantıklı.

Benden daha iyi anlayan arkadaşlar olduğu için kamera konusuna pek girmek istemiyorum ama tahminimce S serisi bu konuda da üstün.

S serisinde Samsung DeX (FE de var mı bilmiyorum) bulunuyor. A serisinde DeX yok galiba. Kalem desteği sadece ultrada var. Kablosuz şarj da S serisinde var.

Evet, demek istediğim basılı tutman gerekiyor. Normal s serilerinde bir basışta basılı tutmadan anında açılıyor. YouTube Shorts'ta görmüştüm.

S24 FE Kullanıyorum ve öneririm.

Evet, demek istediğim basılı tutman gerekiyor. Normal s serilerinde bir basışta basılı tutmadan anında açılıyor. YouTube Shorts'ta görmüştüm.
Evet parmak izi okuyucusu biraz daha yavaş. Arkadaşımda S24 + onunla karşılaştırmıştım.

Konusunu açtım zaten. Ultrasonik sensörler (FE hariç s serisi) hem daha güvenli, hem daha hızlı ama pahalı. Optik ise daha ucuz ve ışık yoluyla parmak izini aldığından daha fazla bekliyorsun işte.

Merak edersen bakabilirsin. https://techolay.net/sosyal/konu/optik-ile-ultrasonik-sensorlerin-farki-nedir.126393/

S24 FE'de neredeyse iki katı kadar iyi CPU var, A56'daki AnTuTu puanı 841 bin civarında, S24 FE'de ise 1 milyon 400 bin civarı diye hatırlıyorum. İkisi de Exynos tarafının en güçlü işlemcilerinden, ben S24 FE yerine A56 aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…