Samsung S24 FE vs Xiaomi 14T

Bütçe
26.000 TL

Lessra 6

Üstün
Arkadaşlar bu 2 telefondan birisini bu hafta sonu sipariş vereceğim, ikisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım? 2 telefon hakkında internette bir sürü video izledim. S24 FE düşünüyorum, sizin yine de fikrinizi almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne amacla kullanacaksin? 14T genel itibariyla daha iyi.

Oyun olarak sadece Clash Royale gerisi günlük kullanım için dizi, sosyal medya ve müzik dinlemek. Eski telefonum artık 5 saat götürmüyor günde 2-3 sefer sarja takıyorum.

S24 FE kullanıyorum öneririm.
Ikinizde de S24 FE var. Onceki mesajlardan biliyorum. Sizce S24 FE neden 14T'den daha iyi?

Kesinlikle S24 FE.
Neden peki? Mesela niye 14T degilde kesinlikle S24 FE? Bunu kanitlayabilecek bir argumaniniz var mi?

Oyun olarak sadece Clash Royale gerisi günlük kullanım için dizi, sosyal medya ve müzik dinlemek. Eski telefonum artık 5 saat götürmüyor günde 2-3 sefer sarja takıyorum.
Ayni senaryo S24 FE'de yasanacak. Batarya onemliyse amiral gemisi Exynos almamalisin. Fakat A56'da bulunan exynos gucsuz olmasina ragmen pili uzun gidiyor. Yani oyunla isiniz yok. Panel kalitesi sizin icin onemliymis. Eger kamera kalitesini bir yana birakirsaniz ve daha gucsuz bir yongaya sahip olmak sizin icin sorun degilse A56 ya da Honor 200 alabilirsiniz. Cunku iki telefonda Flagship killer olarak geciyor. Yani sizin kullaniminizda pek gerek yok.

14T daha iyi. Ancak Xiaomi'leri yurt içi olarak almak bence saçma. Yurt dışı olarak daha ucuza bulursun.
Dogru. Arada 9K fiyat farki var. TR ve yurt disi olarak. Onemli bir husus var ama. Satici guvenilir olmali. Bir de satin alacak kisi telefondan anlamali. Telefondan pek anlamayan kisi dolandirilabilir.

14T işlemci dışında her şeyiyle daha iyi.
Islemci'de S24 FE daha iyi fakat ama S24 FE 60 FPS kilitli bir donanimla geliyor. 14T ise 120 FPS'e kadar destegi var oyunlarda. Yani S24 FE'nin islemcisi pek bir seye yaradigi soylenemez.

Son düzenleme:

Yani kullanım ne olacak? Ona göre öneride bulunmam daha doğru olur.

Mesela işlemci olarak S24FE Antutu puanları gayet açıklıyor.

Mesela ben S24FE'yi 14T'ye göre daha çok seviyorum kamerasını. Yani daha canlı çekiyor.

Ön kamera olarak ama S24FE çok daha düşük.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…