KS KS shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.343 Çözümler 3 Beğeniler 1.450 Dün 22:59 #11 Aakons dedi: Shizuku + abattery yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... O nedir tam olarak?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.388 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.736 Dün 23:00 #12 shiedae3 dedi: O nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Shizuku ile ADB izni verin kablosuz olarak. Daha sonra Play Store'dan abattery i indirin ve pil sağlığını öğrenin. Örnek ekran görüntüsü atayım.
shiedae3 dedi: O nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Shizuku ile ADB izni verin kablosuz olarak. Daha sonra Play Store'dan abattery i indirin ve pil sağlığını öğrenin. Örnek ekran görüntüsü atayım.
KS KS shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.343 Çözümler 3 Beğeniler 1.450 Dün 23:00 #13 erdym dedi: Samsung müşteri hizmetlerini arayıp uygulamayla diagnostic yaptırın en kötü garantisi duruyorsa servise gönderin incelensin. Anakart üretim kaynaklı sorunluysa yeni cihaz gönderdiği bile oluyor. Genişletmek için tıkla... Cihaz 1.5 senelik ilk aldığım da bazı küçük şarj problemleri yaşamıştım ama sonra yoktu. Aakons dedi: Shizuku ile ADB izni verin kablosuz olarak. Daha sonra Play Store'dan abattery i indirin ve pil sağlığını öğrenin. Örnek ekran görüntüsü atayım. Eki Görüntüle 255619 Genişletmek için tıkla... APK mı indireceğim shizukuyu?
erdym dedi: Samsung müşteri hizmetlerini arayıp uygulamayla diagnostic yaptırın en kötü garantisi duruyorsa servise gönderin incelensin. Anakart üretim kaynaklı sorunluysa yeni cihaz gönderdiği bile oluyor. Genişletmek için tıkla... Cihaz 1.5 senelik ilk aldığım da bazı küçük şarj problemleri yaşamıştım ama sonra yoktu. Aakons dedi: Shizuku ile ADB izni verin kablosuz olarak. Daha sonra Play Store'dan abattery i indirin ve pil sağlığını öğrenin. Örnek ekran görüntüsü atayım. Eki Görüntüle 255619 Genişletmek için tıkla... APK mı indireceğim shizukuyu?
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 470 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 199 Dün 23:02 #14 shiedae3 dedi: APK mı indireceğim shizukuyu? Genişletmek için tıkla... Play Store'da var.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.388 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.736 Dün 23:02 #15 shiedae3 dedi: APK mı indireceğim shizukuyu? Genişletmek için tıkla... Play Store da olmadığı için evet. GitHub'tan indirin. Kriyus dedi: Play Store'da var. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor. Uyarı veriyor.
shiedae3 dedi: APK mı indireceğim shizukuyu? Genişletmek için tıkla... Play Store da olmadığı için evet. GitHub'tan indirin. Kriyus dedi: Play Store'da var. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor. Uyarı veriyor.
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 470 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 199 Dün 23:03 #16 Aakons dedi: Play Store da olmadığı için evet. GitHub'tan indirin. Desteklemiyor. Uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben indirebiliyorum.
Aakons dedi: Play Store da olmadığı için evet. GitHub'tan indirin. Desteklemiyor. Uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben indirebiliyorum.
KS KS shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.343 Çözümler 3 Beğeniler 1.450 Dün 23:03 #17 Aakons dedi: Play Store da olmadığı için evet. GitHub'tan indirin. Desteklemiyor. Uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Direkt link paylaşır mısın rica etsem? Kriyus dedi: Ben indirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende inmiyor.
Aakons dedi: Play Store da olmadığı için evet. GitHub'tan indirin. Desteklemiyor. Uyarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Direkt link paylaşır mısın rica etsem? Kriyus dedi: Ben indirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende inmiyor.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.496 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.088 Yer İstanbul Dün 23:04 #19 Kriyus dedi: Eki Görüntüle 255622 Genişletmek için tıkla... Yeni Android sürümlerinde indirilemeyebiliyor. GitHub - RikkaApps/Shizuku: Using system APIs directly with adb/root privileges from normal apps through a Java process started with app_process. Using system APIs directly with adb/root privileges from normal apps through a Java process started with app_process. - RikkaApps/Shizuku github.com
Kriyus dedi: Eki Görüntüle 255622 Genişletmek için tıkla... Yeni Android sürümlerinde indirilemeyebiliyor. GitHub - RikkaApps/Shizuku: Using system APIs directly with adb/root privileges from normal apps through a Java process started with app_process. Using system APIs directly with adb/root privileges from normal apps through a Java process started with app_process. - RikkaApps/Shizuku github.com
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 470 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 199 Dün 23:04 #20 Kriyus dedi: Eki Görüntüle 255622 Genişletmek için tıkla... Dün hatta aynı şeyi yapıp sağlığıma baktım.
Kriyus dedi: Eki Görüntüle 255622 Genişletmek için tıkla... Dün hatta aynı şeyi yapıp sağlığıma baktım.