Samsung S24+'tan iPhone 17'ye geçilir mi?

Bütçe problemin yoksa 17 Pro al gec, yillarca kullanirsin. Satarken de cok zarar etmezsin zaten.

Yalnızca işlemcisi üstün, bunun için iki katı para verilir mi sizce?

Olay işlemci değil şaka gibisiniz. Apple'a geçmek istiyorum ve arayüzü hoşuma gidiyor. Samsung bu akıcılığı asla da yakalayamaz kusura bakmayın. 2 saat TikTok gezdim S24+ ile ısınıp kasıyor. Telefonu günde 2 kez yeniden başlatıyorum.

O zaman Apple'a geçin.

TikTok'un problemi bu, aynı telefonu ben kullanıyorum 35 bin TL aradaki minimize akıcı farklılığı için verilir mi sence?

Bence geçmeyin. Ben de Apple'dan Samsung'a geçmek istiyorum. Apple yazılımsal olarak iyi değil 3-4 yıl sonra kasmaya başlıyor.

Bence biraz daha bekleyip iPhone 18 ya da iPhone 19 almanız daha iyi olacaktır. Zaten telefonunuzla geçinebiliyorsunuz, saatiniz de var. Biraz daha beklemek daha mantıklı.

Bence biraz daha bekleyip iPhone 18 ya da iPhone 19 almanız daha iyi olacaktır. Zaten telefonunuzla geçinebiliyorsunuz, saatiniz de var. Biraz daha beklemek daha mantıklı.
Hocam o kadar bekleyemem maalesef. En iyisi 17 alıp geçeceğim. Geçiş sebebim arayüz ve ekosistem dediğim gibi.

TikTok'un problemi bu, aynı telefonu ben kullanıyorum 35 bin TL aradaki minimize akıcı farklılığı için verilir mi sence?

Evet kullanıp deneyimledim hocam gayet de verilir 14 Pro bile daha akıcı S24+'tan.

Ben olsam geçmem iphone almak gereksiz bir harcama benim için öyle tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…