KS KS Neşeli Enginar Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 16 Beğeniler 101 Yer Almanya 18 Şubat 2024 #11 3268 dedi: İyi günlerde kullanın. Bende almayı düşünüyorum şu an da bakalım 13 Pro Max ve S22 den sonra nasıl bir fark olacak. Hiç kalemli telefonda kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Kalemi ben de cok az kullandim. Ama yazim hissiyati müthiş, deneyim ve selfie icin iyi bir araç kalem.
3268 dedi: İyi günlerde kullanın. Bende almayı düşünüyorum şu an da bakalım 13 Pro Max ve S22 den sonra nasıl bir fark olacak. Hiç kalemli telefonda kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Kalemi ben de cok az kullandim. Ama yazim hissiyati müthiş, deneyim ve selfie icin iyi bir araç kalem.
3 3268 Uzman Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 1.441 Beğeniler 2.247 18 Şubat 2024 #12 Neşeli Enginar dedi: Kalemi ben de cok az kullandim. Ama yazim hissiyati müthiş, deneyim ve selfie icin iyi bir araç kalem. Genişletmek için tıkla... Ben Fold5 aldım. Yanına da fold5 için s pen. Ultra nin kalemi kadar iyi değildir de gene iyi baya.
Neşeli Enginar dedi: Kalemi ben de cok az kullandim. Ama yazim hissiyati müthiş, deneyim ve selfie icin iyi bir araç kalem. Genişletmek için tıkla... Ben Fold5 aldım. Yanına da fold5 için s pen. Ultra nin kalemi kadar iyi değildir de gene iyi baya.