İki telefonun da işlemci gücünün kullanıma yeteceğini düşünüyorum. Kamera ile ilgili soru işaretleri var. Telefonda kamera aktif kullanılacak, fotoğraflar, videolar, doğa manzaraları, su altı videoları çekilecek ve internete yüklenecek.
Normalde teknik olarak iyi olmasından Samsung alırdım ama kamera işi ne kadar değiştirir? Bildiğim kadarıyla iPhone ile atılan fotoğraflar, videolar internette daha iyi duruyor.
İki telefonun da işlemci gücünün kullanıma yeteceğini düşünüyorum. Kamera ile ilgili soru işaretleri var. Telefonda kamera aktif kullanılacak, fotoğraflar, videolar, doğa manzaraları, su altı videoları çekilecek ve internete yüklenecek.
Normalde teknik olarak iyi olmasından Samsung alırdım ama kamera işi ne kadar değiştirir? Bildiğim kadarıyla iPhone ile atılan fotoğraflar, videolar internette daha iyi duruyor.
İkisini de deneyimledim. Teknik konuda tabiki Samsung fakat kamera konusunda Iphone net kazanıyor. Özellikle Ultra model olmayan Samsung'larda ışık yetersiz olunca kötü çekimler yapıyor.
S24+ daha iyi bir kamera paketine ve daha iyi performansa sahip. Ayrıca Telefoto avantajı da var. Kamera, bu kıyaslamada kazananı değiştirmez. Diğer her konuda da çok daha üstün bir cihaz aldığınızı da unutmayın. İnstagrama yükleme konusunda hala iPhone daha iyi olabilir sadece buna çok yorum yapamam. Birisi Samsung eskisi gibi değil diyor, birisi hala bir Apple değil diyor, ben S24 kullanıcısı olarak internete bir şey yüklemediğim için bilmiyorum ama kamerası hakkında herhangi bir örnek isterseniz atabilirim.
S24+ gayet üst düzey bir telefon. 2. elden S24 Ultra düşürebilirseniz şahane olur. Bütçenizi bilmediğim için pek yorum yapamıyorum. Ama bu ikisi arasında karşılaştırma yapılacak olursa S24+ tek atacaktır. Ama işin kamera tarafını bilmiyorum.
Konu dışına çıkmak istemiyorum ancak; 16e gayet alınabilirliği olan bir cihaz, özellikle de yurt dışı fiyatı göz önüne alındığı zaman. Ülkemizin ekonomisinin kötü olması maalesef bir cihazı kötü yapmıyor. Gayet iyi bir pil, çok verimli ve güçlü bir SoC, kaliteli bir ekran ve iyi bir kamera ile günün sonunda baktığımız zaman en güncel teknolojileri destekleyen, en yeni ve uygun fiyatlı iPhone modeli. Özellikle de Apple'ın yakında desteğini kesmeyi planladığı, dünyanın en fazla satılan ve kullanılan telefonlarından biri olan iPhone 11 kullanıcılarını yeni bir iPhone deneyimine geçirmek için iyi bir telefon. Zaten genel olarak yurt dışındaki satış rakamları ve kullanıcı deneyimleri iPhone 16e'nin başarılı bir model olduğunu gösteriyor. Şu "Abi tek kamerası var yeeağğğ." ayaklarını bi' kenara bırakmak ve gerçeklere odaklanmak gerekiyor.