Samsung S24+ vs S25

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr Edebiyat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 255
  • Etiketler Etiketler
    s24+ s25
Bütçe
En fazla 40.000 civarı

Mr Edebiyat

Çalışkan
Sizce hangisi daha mantıklı. Ocak aylarına doğru telefon almayı düşünüyorum. S25 bütçeyi çok zorlayacak gibi duruyor ama hem işlemcisi falan çok iyi hem de çok elit duruyor ve görünümü falan beni cezbetti. Eski nesil S serisi telefonlar gibi A serisine benzer değil görünümü. Kameraların yanındaki siyah halkalar çok elit bir hava vermiş bence. İlk görüşte amiral gemisi olduğunu görünüşünden hissettiriyor. Diğer yandan S24+ bir nesil eski olacak ve işlemcisi Exynos yani verimli değil diyor çoğu kişi. Hangisi daha mantıklı olur sizce? Arada yaklaşık 6-7 bin lira civarı fark var ve benim bütçemi çok zorlayacak her ikisi de. Aradaki farka değer mi, bu telefonları kullanan arkadaşlar da görüşlerini belirtirse güzel olur.

S25 neredeyse tam donanımlı bir cihaz. Bence aldığına değer.

S24+ S25'ten daha fazla ekran süresi verir. Ama S25'in işlemcide aradaki farka değer.
5 6 sene kullanacaksanız S25 alın geçin. O fiyatada değer.

İşlemciyle işin yoksa S24+ al. S25'de 2 sene sonra garanti değiştirmeden pili değiştirmen lazım. Garantide pili değiştirmezsen geçmiş olsun.

İşlemciyle işin yoksa S24+ al. S25'de 2 sene sonra garanti değiştirmeden pili değiştirmen lazım. Garantide pili değiştirmezsen geçmiş olsun.
Yani hocam işlemciyle isim çok yok tabi de illaki oyun falan oynuyorum sosyal medya dışında. Bir de pili çok mu kötü ? Kaç yılda bir pil değiştirmek gerekir ki ?

Yani hocam işlemciyle isim çok yok tabi de illaki oyun falan oynuyorum sosyal medya dışında. Bir de pili çok mu kötü ? Kaç yılda bir pil değiştirmek gerekir ki ?
Hayır MAh yüzünden 2 yıl sonra kimyasal eskime daha hızlı hissediliyor. Büyük ekranda daha büyük pil olduğundan pil düşüşünü çok hissetmezsin.

Yani hocam işlemciyle isim çok yok tabii de illaki oyun falan oynuyorum sosyal medya dışında. Bir de pili çok mu kötü? Kaç yılda bir pil değiştirmek gerekir ki?

Genel olarak garantiden önce değiştirmek mantıklı. Genelde bataryalar 2 3 yıl dayanır döngü sayısına bağlı olarak.

S25 kesinlikle. Farka değer bir telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…