Arkadaşlar merhaba. Samsung S25 Plus’ın 256 GB modelini almayı düşünüyorum. Aslında 512 GB olan modeli düşünüyordum ama onun da fiyatı çok artmış. Taksitle bu telefon alınır mı sizce? Yıl sonu indirimi olur mu? Şu an fiyatı 55 bin civarında geziyor. Telefonun fiyatı gelecek kasım ayında ne olur? Eğer ucuzlarsa bekleyebilirim, almayabilirim..
Arkadaşlar merhaba. Samsung S25 Plus’ın 256 GB modelini almayı düşünüyorum. Aslında 512 GB olan modeli düşünüyordum ama onun da fiyatı çok artmış. Taksitle bu telefon alınır mı sizce? Yıl sonu indirimi olur mu? Şu an fiyatı 55 bin civarında geziyor. Telefonun fiyatı gelecek kasım ayında ne olur? Eğer ucuzlarsa bekleyebilirim, almayabilirim..
Aktif olarak kullandığım bir cihaz. Genel olarak memnunum. Ek olarak S24 Ultra'ya sahibim. Yeni aldığım için ikisini daha kıyaslayamadım.
İsterseniz deneyimlerimi paylaşırım.
Arkadaşlar merhaba. Samsung S25 Plus'ın 256 GB modelini almayı düşünüyorum. Aslında 512 GB olan modeli düşünüyordum ama onun da fiyatı çok artmış. Taksitle bu telefon alınır mı sizce? Yıl sonu indirimi olur mu? Şu an fiyatı 55 bin civarında geziyor. Telefonun fiyatı gelecek kasım ayında ne olur? Eğer ucuzlarsa bekleyebilirim, almayabilirim.
S26 serisi tanıtıldığı zaman (Şubat-Mart 2026) indirime girebilir, ayrıca stokları bitmek üzere diye duydum. Yılbaşına kadar yenilenir fakat bilmekte fayda var.