Samsung S25 Plus alınır mı?

Vaga

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Samsung S25 Plus’ın 256 GB modelini almayı düşünüyorum. Aslında 512 GB olan modeli düşünüyordum ama onun da fiyatı çok artmış. Taksitle bu telefon alınır mı sizce? Yıl sonu indirimi olur mu? Şu an fiyatı 55 bin civarında geziyor. Telefonun fiyatı gelecek kasım ayında ne olur? Eğer ucuzlarsa bekleyebilirim, almayabilirim..

Alınır, belki kamera bakımından daha iyisi bulunabilir ama One UI'ın akıcılığını verebilecek bir Android (Pixel hariç) yok şu anda.

Aktif olarak kullandığım bir cihaz. Genel olarak memnunum. Ek olarak S24 Ultra'ya sahibim. Yeni aldığım için ikisini daha kıyaslayamadım.
İsterseniz deneyimlerimi paylaşırım.

Alınır, belki kamera bakımından daha iyisi bulunabilir ama One UI'ın akıcılığını verebilecek bir Android (Pixel hariç) yok şu anda.
Peki indirim olur mu? Bir ara 45 bine düşmüştü, keşke yeniden düşse.

Yıl sonu bindirimlere başlarlar tahminen. Çok geçmeden alın şahsen.
Cihazda batarya olarak memnun edecek bir doğru düzgün Samsung cihazlardan biri.

Peki indirim olur mu? Bir ara 45 bine düşmüştü, keşke yeniden düşse.
S26 serisi tanıtıldığı zaman (Şubat-Mart 2026) indirime girebilir, ayrıca stokları bitmek üzere diye duydum. Yılbaşına kadar yenilenir fakat bilmekte fayda var.

Yıl sonu bindirimlere başlarlar tahminen. Çok geçmeden alın şahsen.
Cihazda batarya olarak memnun edecek bir doğru düzgün Samsung cihazlardan biri.
Hocam askere gitme durumum olabilir, o yüzden kararsız kaldım. Alacağım telefon duracak.

Valla cayır cayır alınır. 4900 mAh ve Snapdragon. Stokların yenilenmesini bekliyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…