Samsung S6 Lite alınır mı?

Colonell

Uzman
Ders, film ve çizim için kullanacağım. Oyun oynamam ama oynarsam Mobile Legends, PUBG ve Clash of Clans oynarım. İsteklerimi karşılar mı? Tavsiye edebilir misiniz?

MatePad 11.5 öneririm, kuzenim de bulunuyor Mobile Legends orta ayarlarda 90FPS oynuyor ancak 4-5 saatlik bir oynanıştan sonra 60FPS'lere düştüğü oluyor, bizzat 2 hafta kullanma şansım oldu papermatte modelini alabiliyorsanız o modeli alın tek fark RAM 8 GB ve depolama 256 GB oluyor.

Son düzenleme:
Alınmaz. Matepad 11.5 bakın.

O ekrana o donanım ve 4 GB RAM'e o kadar para verme. MatePad 11.5 öneririm.

Alınmaz. MatePad 11.5 bakın.

MatePad de Google desteği yoktu diye hatırlıyorum.

Bana bir sıkıntı yaratır mı?

Kullanıyorum. Sadece not almak ve PDF okuma/not alma işleri için kullanabilirsin. Fakat dizi, film, YouTube için günü çıkartır ama ileride üzer.

İnanılmaz bir sıkıntı yaşanmıyor ki gbox bulunuyor ve sinectech Drive kullanabilirsiniz ancak gbox kullanmanız daha iyi olacaktır ayrıca mağazası da fena değil bence.

Bende kullanıyorum sıkıntı yaratmaz. MicroG+Aurora Store ile halledersin.

İnanılmaz bir sıkıntı yaşanmıyor ki gbox bulunuyor ve sinectech Drive kullanadabilirsiniz ancak gbox kullanmanız daha iyi olacaktır ayrıca mağazası da fena değil bence.

Gbox iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…