Samsung servisi önerisi

Kriyus 96

Bilgin
Makaleler
2
Yer
Batman
Cihaz
Galaxy Buds 3
Bozuk kulaklığımı 3 defadır BDH Bilişim'e gönderiyorum. Bir türlü düzgün bir şey yapamadıkları için tekrar tekrar bozuluyordu. Son kez yine gönderdim. Bu sefer hem kutuyu hem de kulaklıkları değiştirdiklerini söylediler.
Kulaklık geldi ama aynı kutu gelmişti, yani kutuyu değiştirmemişler. Taktım, denedim, hâlâ bozuk.

Neyse, bu yüzden farklı bir servis arıyorum. Öneriniz nedir?

Yoksa arayıp onlarla kavga edeceğim...

Bende Buds FE varken Ankara servisine göndermiştim, başarılı bir şekilde gelmişti. Orayı deneyebilirsin, ek olarak garanti süresi içerisinde 2 defadır garanti kapsamında servise gidiyorsa eğer değişim yapılması gerekiyor diye biliyorum. Tabii değiştiyse bilemem. Yurtiçi Kargo ile 1179207161 kodu ile ücretsiz gönderim sağlamıştım.

İstanbul Yakacık Soğanlık'ta KVK var. Samsung yetkili servisi iyi hizmet veriyorlar ama yakın mısınız bilemem. Kargoyla da ürün almıyorlardı sanırım bireysel müşterilere ama kurumsal kısmına bakıyorlar. Telefonları da yok, iletişime geçilebilecek bir de gitmeniz lazım.

3 defadır gönderiyorum, bugün 4. göndereceğim. Yeter, sıkıldım vallahi. Direkt Ankara'ya yönlendiriyorlar.

Göndermekten başka şansım var mı?

3 defadır gönderiyorum, bugün 4. göndereceğim. Yeter, sıkıldım vallahi. Direkt Ankara'ya yönlendiriyorlar.

Göndermekten başka şansım var mı?

Ankara'da iseniz 2 servis var KVK orada da Maps'den bakabilirsiniz.

İade raporu istesem verirler mi? 4K civarına almıştım, bari iade edip bir üstünü alayım.
Dediğim gibi aslında 2. kez aynı sebepten gönderim sonrası iade/değişim hakkın oluyordu. Dilersen bir konu açalım bunun için, Tüketici Hakları kısmında bilgili kişiler yardımcı olacaktır.

Ankara'da iseniz 2 servis var KVK orada da Maps'den bakabilirsiniz.
Maalesef Ankara'da değilim, bildiğim kadarıyla kargo ile ürün alan tek BDH var, o yüzden oraya gönderiyorum.
Dediğim gibi aslında 2. kez aynı sebepten gönderim sonrası iade/değişim hakkın oluyordu. Dilersen bir konu açalım bunun için, Tüketici Hakları kısmında bilgili kişiler yardımcı olacaktır.
İyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…