Samsung SyncMaster 793DF monitör alınır mı?

Samsung SyncMaster 793df, giriş seviyesi 17" CRT bir monitördür. Shadow mask tüp kullanır ve 4:3 enboy oranına sahiptir. 360 ile 480p, 720p ve 1080p gibi çözünürlükleri sorunsuz şekilde çalıştırabilir.

İfadeler: 144
Samsung SyncMaster 793df, giriş seviyesi 17" CRT bir monitördür. Shadow mask tüp kullanır ve 4:3 enboy oranına sahiptir. 360 ile 480p, 720p ve 1080p gibi çözünürlükleri sorunsuz şekilde çalıştırabilir.
Philips 107E6 var elimde ama kablosu kesik. Buna benzer 250 TL'ye var bu model nasıl? 5-6 Yıl kullandım aklımda iyi olarak kaldı.

Philips 107E6 var elimde ama kablosu kesik. Buna benzer 250 TL'ye var bu model nasıl? 5-6 Yıl kullandım aklımda iyi olarak kaldı.
İkisi de standart 17" giriş seviyesi CRT monitörlerdir. Philips olan model bombeli ekrandı galiba, SyncMaster 793 modeli flat tüp olarak geçer. Teknik özellikleri büyük ölçüde aynıdır. Bu nedenle seçim yaparken hangi tüpün daha az kullanılmış olduğu daha mantıklı bir kriterdir. CRT’lerde yaş ve kullanım durumuna bağlı olarak görüntüde keskinlik farkları olur.

Anladım artık hangisi ucuzsa. Benim kullandığım tüplü monitörü az kullandım aslında olmadı onun VGA kablosunu yaptırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…