Samsung Tab A9+ uyumlu grafik tablet önerisi

KebapciBongo

Üyecik
Selam,

Birkaç aydır Samsung Tab A9+'a sahibim ve yazı yazmak için bir grafik tablet arıyorum önerilerinizi belirtirseniz sevinirim. Bu arada belirteyim DeX moduna sahip ona göre önerebilirsiniz.

Selam,

Birkaç aydır Samsung Tab A9+'a sahibim ve yazı yazmak için bir grafik tablet arıyorum önerilerinizi belirtirseniz sevinirim. Bu arada belirteyim DeX moduna sahip ona göre önerebilirsiniz.
- Wacom Intuos (S veya M Boyutu): Wacom Intuos, Samsung Tab A9+ ile uyumlu çalışabilir. Portatif ve hafif olduğundan taşınması kolaydır. Doğal kalem hissi ile yazı yazmak için idealdir.

- Huion Inspiroy H640P: Huion'un bu modeli, uygun fiyatı ve iyi performansıyla dikkat çekiyor. Samsung Tab A9+ ile Bluetooth üzerinden kolayca bağlanabilir.

- XP-Pen Deco Mini7: Kompakt bir tasarıma sahip olan bu grafik tablet, yüksek hassasiyet sunar ve taşınabilirliği ile kullanıcı dostudur. DeX moduyla bağlantı kurarak verimli bir çalışma ortamı sağlayabilir.

- Gaomon PD1161: Bu model daha büyük bir ekran sunuyor ve kalitesiz bir ekran sunmadan iyi bir kalem deneyimi sağlıyor. Bağlantı için USB-C kullanarak Samsung Tab A9+'a bağlayabilirsiniz.

- XP-Pen Artist 12: Eğer ekranlı bir tablet istiyorsanız, bu model de iyi bir seçim olabilir. DeX modları destekleyebilmesi nedeniyle yazı yazma deneyimini daha eğlenceli hale getirebilir.

Herhangi bir öneri veya uyumluluk ile ilgili daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, cihazın teknik detaylarını ve kullanım senaryolarını belirtmekten çekinmeyin.

XP PEN Deco Mini 7 almayı düşünüyorum çünkü hem uygun fiyatlı hem de %100 Android destekli. Bazı grafik tabletler Android uyumlu olmasına rağmen bazı sebeplerden ötürü Samsung ile uyumlu değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt