Samsung Tab S11'in kalemi kronik sorunlu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pawEn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 331
  • Etiketler Etiketler
    kronik samsung

pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Merhaba dostlar.

Yakın zamanda S11 aldım ve benden önce de @seeraddar hocam almıştı. 4-5 gün içerisinde benim kalemimin ucundaki plastik kısım, daha uzun bir sürede de @seeraddar hocamın kaleminin ucu açıldı. @Aakons @Smmmhunter @Heribert Yavuz

Bunun hakkında yurt dışı forumlarında bir şey gören, duyan var mı merak ettim. Kronik olduğunu düşündük ama emin de değiliz yani kesin bir şey denemez şu anlık.
Örnek fotoğraflar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizi, Orta Doğu ülkesi olarak gördükleri için ya dandik malı ya hatalı üretim malı İtekliyorlar.

Ben bu durumu @Recep Baltaş hocama anlattığımda bana video çekme teklifinde bulundu. Ben de bunu istiyorum, eğer bir şekilde ailemden izin alabilirsem, video çekme şansımız olabilir bu konu hakkında.

Samsung'un servisine başvurun, bunu muhtemelen değiştirirler hızlıca. Daha yumuşak maddeden yapıldığı için deformasyonu kaçınılmaz ama biraz hızlı olmuş bu.

Samsung servisine giderseniz direkt değiştiriyorlar. Eğer tableti bırakmanızı ve test vs yapılacağını söylerlerse başka bir teknik servise gidin.

Samsung servisine giderseniz direkt değiştiriyorlar. Eğer tableti bırakmanızı ve test vs yapılacağını söylerlerse başka bir teknik servise gidin.
Antalya'da tek servis var. Whatsapp üzerinden yazdığımda ise tableti bırakmam gerekeceğini söylediler.

Beraber yüz yüze video mu? Valla iyi olur sıkıntımız duyulmuş olur. Saçmalık çünkü bu.
Samsung'un servisine başvurun, bunu muhtemelen değiştirirler hızlıca. Daha yumuşak maddeden yapıldığı için deformasyonu kaçınılmaz ama biraz hızlı olmuş bu.
Whatsappta tableti de bırakmanız lazım dediler ve sınav haftam, bırakma ihtimalim yok.

Son düzenleme:
Pendik KVK'yı tavsiye edebilirim, orası çok yardımcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…