A atlasrise Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 360 Çözümler 1 Beğeniler 186 4 Kasım 2025 #1 Merhaba, Samsung Tab S9 cihazıma Fortnite indirmek istiyorum. Bluetooth ile bağlayıp klavye mouse ile veya DualShock 4 ile oynayabilir miyim?
Merhaba, Samsung Tab S9 cihazıma Fortnite indirmek istiyorum. Bluetooth ile bağlayıp klavye mouse ile veya DualShock 4 ile oynayabilir miyim?
Çözüm Heribert Yavuz 4 Kasım 2025 Fortnite Mobile DS4'teki jiroskop dahil uyumlu çalışıyor. Klavye mouse denemiştim 3. parti uygulamalar dışında olmuyor.
Fortnite Mobile DS4'teki jiroskop dahil uyumlu çalışıyor. Klavye mouse denemiştim 3. parti uygulamalar dışında olmuyor.
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.741 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 4 Kasım 2025 #2 Samsung cihazların gamepad, klavye ve mouse desteği var, Fortnite'ın da var diye biliyorum. Oynanabilir. Artı 0 Eksi
Samsung cihazların gamepad, klavye ve mouse desteği var, Fortnite'ın da var diye biliyorum. Oynanabilir.
KS KS A atlasrise Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 360 Çözümler 1 Beğeniler 186 4 Kasım 2025 #3 Glade dedi: Samsung cihazların gamepad, klavye ve mouse desteği var, Fortnite'ın da var diye biliyorum. Oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, bağlayıp deneyeceğim olursa çözüm olarak işaretlerim. Artı 0 Eksi
Glade dedi: Samsung cihazların gamepad, klavye ve mouse desteği var, Fortnite'ın da var diye biliyorum. Oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, bağlayıp deneyeceğim olursa çözüm olarak işaretlerim.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 4 Kasım 2025 #4 Fortnite Mobile DS4'teki jiroskop dahil uyumlu çalışıyor. Klavye mouse denemiştim 3. parti uygulamalar dışında olmuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Fortnite Mobile DS4'teki jiroskop dahil uyumlu çalışıyor. Klavye mouse denemiştim 3. parti uygulamalar dışında olmuyor.
KS KS A atlasrise Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 360 Çözümler 1 Beğeniler 186 4 Kasım 2025 #5 Heribert Yavuz dedi: Fortnite Mobile DS4'teki jiroskop dahil uyumlu çalışıyor. Klavye mouse denemiştim 3. parti uygulamalar dışında olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet denedim şimdi klavye mouse olmadı ama DS4 ile oluyor. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Fortnite Mobile DS4'teki jiroskop dahil uyumlu çalışıyor. Klavye mouse denemiştim 3. parti uygulamalar dışında olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet denedim şimdi klavye mouse olmadı ama DS4 ile oluyor. Teşekkürler.