Samsung telefonda hangi ekran çözünürlüğü tercih edilmeli?

Normalde FHD+ seçeneği ile gelmişti telefon. Ben bunu fark ettiğimde QHD+'a çektim. Fakat batarya tüketimini çok arttırıyormuş gibi hissediyorum. Sizce hangisinde kullanayım? Bu seçenekler arasında çok bir kalite farkı var mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240905_102228_Settings.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 143
FHD bence yeterlidir ama eğer film dizi izliyorsanız QHD'de kullanın film sırasında onun şarjı içtiğine eminim.

Çözünürlükten ziyade renk yoğunluğu şarjı daha çok etkiliyor, normal kullanımda 1080P, film-dizi izlerken 2K tercih edilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 442
Peki AOD çok şarj yer mi sizce? Otomatik modda kullanıyorum, telefon çantada cepte olmadığı sürece ekranı kapatmıyor.

Peki AOD çok şarj yer mi sizce? Otomatik modda kullanıyorum, telefon çantada cepte olmadığı sürece ekranı kapatmıyor.
Yer kapat onu.

Ve HD+ yap telefon az yorulur.

Ve HD+ yap telefon az yorulur.
7/24 1440p app çalıştırılmıyorsa bu çok absürt olur. 1440p paneli 720p'de kullanmakla 720p paneli 720p'de kullanmak arasında fark var. Örneğin S20'nizi 1440p'den 1080p'ye çektiğinizde birden fazla piksel birleşerek 1 piksel görevi görür. Aksi durumda cihazınıda boşluklar oluşurdu.

İfadeler: 519
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…