Samsung telefonlarda güncelleştirmeleri geldiği anda otomatik hemen nasıl yapabilirim?

Legolas8

Çalışkan
Güvenlik güncelleştirmelerini, Google Play ve Galaxy Store güncelleştirmelerini hep geç yapıyor telefonum. Bu güncelleştirmeler bence çok önemli çünkü yeri geldiğinde güvenlik açıklarını kapatıyorlar sanırım.

Ayarlardan güncelleştirmeleri otomatik yapması için hem kablosuz hem de mobil veri açık ama güncelleştirmeleri geldiği gibi hızlı yapmıyor bunun sebebi ne olabilir?

Mesela geçenlerde gece yatmadan önce bir güvenlik güncelleştirmesi var mıdır diye bakayım dedim çünkü sanırım en az 3-4 ay geçmişti bir önceki güncelleştirmeden. Ben ayarlardan güncelleştirme var mı yok mu diye bakmasam telefon bunu bana biraz geç bildirecek sanırım. Samsung "A" serisinden telefon kullanıyorum ve daha güvenlik güncelleştirme desteği bitmesine çok var.

Her gece acaba güncelleştirme var mı diye güvenlik güncelleştirmelerini, Google Play ve Galaxy Store güncelleştirmelerini kontrol ediyorum. Bunları geldiği anda otomatik kendi yapması için ne yapmak lazım? Daha üst model mi telefon almam lazım benimkisi yeni cihazlardan ama RAM mesela 4 GB öyle çok güçlü bir telefon değil.

O kadar fazla da "hemen güncellesin" diye takılmamak lazım. Ben kaçırmamak adına her ayın ilk günü ve son günü kontrol ediyorum. Yüksek ihtimalle izinlerle alakalı otomatik güncelleştirmiyor yahut bildirim almıyorsunuzdur.

Dünya sona ermiyor güncelleme yapmayınca. 10 ay geciksen ne olacak güncellemeyip mesela? Varsa yap geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…