Merhaba, uygulamaya kilit nasıl koyabilirim? Biliyorsunuzdur, Xiaomi telefonlarda uygulamalara kilit koyabiliyoruz. O tarz gibi. Samsung'da öyle bir şey yok sanırsam. Ekstra uygulama falan gerekiyor herhalde. Güvenli klasör diye bir şey var, ama onu da çok anlamadım maalesef. Nasıl halledebilirim? Teşekkürler, saygılar.
Samsung'ta uygulamalara kilit koyma yok. Güvenli klasör e uygulamaları atıp oradan giriş yapıp kullanabilirsin.
Maalesef Samsung uygulama kilit özelliğini buzdolabına getirdi.
Samsung'ta uygulamalara kilit koyma yok. Güvenli klasör e uygulamaları atıp oradan giriş yapıp kullanabilirsin.
Maalesef Samsung uygulama kilit özelliğini buzdolabına getirdi.
O sistem nasıl çalışıyor hocam? Kısaca anlatabilme imkanınız var mı? Ve ekstra platform kullanmak riskli mi? Neden telefonlara getirmiyor hocam? Aslında getirebilir.
O siste nasıl çalışıyor hocam? Kısaca anlatabilme imkanınız var mı? Ve ekstra platform kullanmak riskli mi? Neden telefonlara getirmiyor hocam? Aslında getirebilir.
O siste nasıl çalışıyor hocam? Kısaca anlatabilme imkanınız var mı? Ve ekstra platform kullanmak riskli mi? Neden telefonlara getirmiyor hocam? Aslında getirebilir.
Ekstra platform kullanırsan bilgilerin önce Allah'a sonra uygulamaya emanet. Uygulama hacklenirse vs bilgilerin sızabilir. Pek önermem stabil çalışmaz zaten.
Telefonlara getirmeme nedenini bilmiyorum. Getirilir ama onu bana sorsanızda bir şey diyemem
Güvenli klasör hocam, başka ya da aynı şifre belirliyorsunuz, normal klasör gibi uygulamalarınızı atıyorsunuz. Ama uygulamalara orada tekrardan giriş yapmanız lazım. Tam uygulama kilit mantığıyla çalışmıyor.
Android 17de gelme ihtimali olabilir gibi. Aslında Androidin 4-5 sürümleri arasında yapabiliyor gibiydik. Her uygulamaya değil tabii ki. Bakalım durumlar neyi gösterecek.