Rehber Samsung telefonlardan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heribert Yavuz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Merhaba bu konumda bir uygulama tanıtımı yapacağım.
Uygulamamız package disabler Pro yıllık fiyatı 4 sterlin. (package disabler Samsung).
Satın almanız gerekiyor. (crack sormayın mümkün değil).
Satın alırken kullandığımız kullanıcı bilgileri ile siteye giriş yapalım.

Sağ üstteki download APK kısmından uygulamayı cihaza indirelim.
Uygulamayı kurarken/İlk açılışta Samsung Knox cihaz yöneticisine erişmek isteyecektir buna izin veriyoruz.

Uygulamanın arayüzü bu. Devre dışı bırakmak istediğimiz uygulamaya gelelim.
Bu arada uygulamalar gelmiyorsa filtrelerin hepsini seçin.

Ben burada güncelleme almasını önleyeceğim. Gerekli uygulamayı bulduktan sonra disable diyoruz.

Bu arada güncelleme için bu 3 uygulamayı ekstra olarak devre dışı bırakmanız gerekiyor.

Ve istediğimiz gibi cihazda bir özelliği devre dışı bırakmış olduk. Sadece güncelleme değil bütün uygulamaları. (Google servisleri dışında) hepsini devreden çıkarabilirsiniz.
Devreye almak istediğinizde disable tikini kaldırmanız yeterli uygulama üzerinden.
Artıları: Bütün her şey devre dışı bırakılabilir.
Eksileri: Bütün her şey demişken Google servisleri devre dışı bırakılmıyor (Samsung 2023 Ağustos ayından ihtibaren FRP bypass için gereken açıkları isteği ve ricası ile kapatılmıştır.)
Bu arada devre dışı bırakma olacak sanırım moderasyon hata yapmış?
ek not: Bazı devre dışı bıraktığınız uygulamalar cihazın çalışmasını olumsuz etkiler.

Son düzenleme:
İhtiyacım olan bir şeydi hocam, elinize sağlık rehber için

Açıkçası Canta ve Shizuka kombosu ile ücretsiz bir şekilde devre dışı bırakmak yerine direkt olarak uygulamaları silebilirsiniz.

Ben bu tarz yüksek erişim isteyen yazılımlara pek güvenemiyorum ya, takıntılı olunca.

Hiç kullanmadım programı ama ücretliymiş zaten. Ben de adbappcontrol öneriyorum. İstediğiniz uygulamayı silebilir ve devre dışı bırakabilirsiniz Google servisleri dahil. Sadece iyice araştırıp uygulamak lazım yoksa yanlış bir sistem uygulamasını devre dışı bırakınca telefon Bootlop'a düşüyor ve hard reset atmak zorunda kalıyorsunuz. Muhtemelen bu program içinde mantık aynıdır. O yüzden dikkatli ve bilinçli olmak lazım.

Samsung telefonlarda Game Optimizing Service, Game Launcher ve Game Booster devre dışı bırakın telefon fps kısıtlamayı bırakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…