Samsung Türkiye rezilliği

Sen de en azından evine gelip incelemişler ben kendim götürdüm üstüne servis ücreti alınır diye caydırmaya çalıştılar. Sorunu anlamadılar. Evime servis gönderin desem yine ücret alırız diyecekler Kanıt oluşturabileceğim bir durum olsa ben de direkt THH gidecektim.

Ülkede en babasından aşağı markasına kadar hepsinde vaziyet aynı. O yüzden ASLA markalara aldanmamak lazım. O devir biteli çok olmuş. Ürünü aldıysan elleri açıp dua edeceksin kusur çıkmasın.

Yahu tamam Samsung Türkiye rezil bir yer ama bu ekran konusunda haklılar sanırım. Sorun nerede? Bir tek ben mi anlayamadım?

Evet Gelen teknik servis ekibi bile şaşırdı bu nasıl böyle diye. Daha önce de sorunlar için gittiklerinde böyle değil de birkaç adet görmüşler. İlk defa böyle görüyoruz vs. dediler.
Garanti hakkın var kullan.

Buyur mesela görüyor musun solved yazısının altındaki çizgiyi. Sendeki sadece çerçeveye yakın durumda. OLED panele özel bir şey mi COF panelde horizontal line çıkması orası hakkında teknik bilgim yok da bu kusur yani.

Evet bendeki 49 inch olduğu için Samsung Türkiye evinize gelecek dedi.

Yahu tamam Samsung Türkiye rezil bir yer ama bu ekran konusunda haklılar sanırım. Sorun nerede? Bir tek ben mi anlayamadım?
Görsellere bakarsanız beyaz renk yanması gerekirken, kırmızı ve yeşil yanıyor

Evet sadece alt ve üst çerçevede mevcut. Sağ ve sol çerçevede mevcut değil, fakat çok net hatırlıyorum, ilk aldığımda üründe böyle bir şey yoktu. Çünkü alır almaz ilk işim beyaz ekran açıp ölü pixel aramak oldu. Görseydim aldığım ilk gün görürdüm ve direk iade ederdim. Zamanla oluştuğuna %100 eminim.

Modeli yaz düz RGB mi farklı TiP'ten mi?
Samsung Odyssey OLED G9 G95SC 49". Model kodu: LS49CG954SUXUF.

Ekleme : Arkadaş monitörü başlığa yazmıştım fakat moderatörler kaldırmış. Mesaja eklememiş. Buraya ekliyorum, ilk mesajıda güncelleyeceğim.

Samsung Odyssey OLED G9 G95SC 49". Model kodu : LS49CG954SUXUF

Ekleme 2 : @Recep Baltaş Recep abi sence bu bir ölü pixel mi? İlk aldığımda böyle bir şey kesinlikle yoktu.

İzle aynısı değil mi? Görüntü kalitesini diyorum...

Son düzenleme:
Şuradaki firma bilgileri ile satıcı ve sağlayıcı bilgileri kısmını anlayamadım. Ne yazmam gerekiyor? Daha önce internetten başvuru yapmadım da

Tipine baktım, ne var tipinde?

Samsung electronics co. LTD. Samsung Türkiye'nin firma bilgisi bu gibi görünüyor ama yazdığıma aldanmayın sizin görüştüğünüz yetkili servisin web sitesine girip gizlilik politikası seçeneğinden firma unvanına bakmanız gerek çünkü dediğim gibi Türkiye'de ihale usulü ile veya anlaşma ile bu işler dönüyor ASUS, Lenovo, HP gibi markaların yetkili servis hizmetini Türk firmalar veriyor. Onu öğrenmeden başvuru yapmayın size kim geri dönüş yaptıysa bu ülkede sizinle hangi firma ilgilendiyse onu şikayet etmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…