Samsung’un 1,800 USD’lik buzdolapları reklam gösterecekmiş!

Makaleler
3
Yer
Mars
Samsung, fiyatları 1,800 USD’den başlayan Family Hub buzdolaplarında reklam göstermeyi hedefliyor.

Söylenene göre, dolapların kapağı kullanımda olmadığında reklam gösterilecek ve reklamlar bir kez geçildiğinde bir daha gösterilmeyecekmiş.

Reklamların tamamen kapanıp kapanmayacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Allah belanızı versiiin.

Sağlam küfür yerler hocam. Biz reklamdan kaçmak için her yolu denerken gözümüzün içine reklam sokmaları... Aylık abonelikle reklamsız bira alabilirsiniz dolaptan(!)
Kaç kişi bu durumdan rahatsız olacak? Alan kişilerin yüzde 5'i bile bulmaz. Çoğu kişi, sen ben gibi, çok teknik bilmiyor bu işleri; umrunda bile olmaz. Reklam çıkmış, çıkmamış.

Kaç kişi bu durumdan rahatsız olacak? Alan kişilerin yüzde 5'i bile bulmaz. Çoğu kişi, sen ben gibi, çok teknik bilmiyor bu işleri; umrunda bile olmaz. Reklam çıkmış, çıkmamış.
Ekranlı buz dolabı alacak kişi inanın reklam çıkacağını duyunca vazgeçer.

Sağlam küfür yerler hocam. Biz reklamdan kaçmak için her yolu denerken gözümüzün içine reklam sokmaları... Aylık abonelikle reklamsız bira alabilirsiniz dolaptan(!)
Hayır, zaten işim gereği yeterince ekrana bakıyorum, orası da eksik kalsın. DNS level ad block eklerim, onunla mı uğraşıcam. Reklam görmediğim bir ora kalmıştı ayrıca fiyatı da çok yüksek...

Benim buzdolabımda reklam göstereceklerse parasını alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…