S serisinden olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Z Fold gibi şeyler vardı. Şu anki durum nedir? F/P demek istemiyorum. Direkt olarak her alanda diğerlerinden daha baskın olanı soruyorum. İyi Sosyaller.
Bence Samsung S8 ve S9 gibi güzel tasarımlı kavisli ekranlı telefonlarda bıraktı "iyi telefon" kavramını. Onlar çok güzeldi, günümüzdekiler gerçekten çok kötü.
Katlanan modellerin fazla kalın olduğunu düşünüyorum. Bununla beraber ekranlar, kaçınılmaz şekilde deforme kaderini paylaşıyorlar. Ben en iyi telefonun bir S-Ultra serisi olduğunu düşünüyorum.
Bence Samsung S8 ve S9 gibi güzel tasarımlı kavisli ekranlı telefonlarda bıraktı "iyi telefon" kavramını. Onlar çok güzeldi, günümüzdekiler gerçekten çok kötü.
S serisinden olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Z fold gibi şeyler vardı. Şu anki durum nedir? F/P demek istemiyorum. Direkt olarak her alanda diğerlerinden daha baskın olanı soruyorum. İyi sosyaller.
Katlanan modellerin fazla kalın olduğunu düşünüyorum. Bununla beraber ekranlar, kaçınılmaz şekilde deforme kaderini paylaşıyorlar. Ben en iyi telefonun bir S-Ultra serisi olduğunu düşünüyorum.
Z Fold 7 ile Z TriFold inanılmaz ince aslında.Katlandığı için doğal olarak kalın oluyorlar. Ama Z Fold 7'nin inceliği harika.Katlandığında bile çok sırıtmıyor.
Ekranları ise plastikten olduğu için katlanma izi görülüyor.
Ama son zamanlarda Samsung bunu da çözdü.
Samsung artık risk almadan bir şeyler yapıyor.
Eskisi gibi donanımı abartalım, muhteşem görünsün demek yerine azar azar donanım iyileştirmeleri ve her zaman kullandığı tasarımı biraz değiştirip kullanıyor.
Bana sorarsan bunu her zaman yapmamalı. Büyük firma olduğu için risk almak istemeyebilir ama base S22'den base S26'ya kadar kamera donanımı değiştirmek risk değil de başka bir şey.