Samsung’un Galaxy S26 Ultra için Gelişmiş Bir Ekran Altı Kamera Test Ettiği Bildiriliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 60
Makaleler
5

Samsung, geçtiğimiz ay Galaxy S25 serisini küçük tasarım güncellemeleri ve donanım iyileştirmeleriyle duyurdu. Serinin en üst modeli Galaxy S25 Ultra, gelişmiş bir ekrana sahip olsa da S Pen’den Bluetooth desteğinin kaldırılması gibi bazı eksiklikler içeriyor. Ancak şirket, Galaxy S26 Ultra’da bu eksiklikleri gidermeyi hedefliyor. Yeni modelin yalnızca görsel değişikliklerle sınırlı kalmayacağı, aynı zamanda önemli teknik…

Devamını Oku: Samsung’un Galaxy S26 Ultra için Gelişmiş Bir Ekran Altı Kamera Test Ettiği Bildiriliyor
Kaynak: Techolay

Bu olay çoktan olmalıydı sanırım. Yine ilk Samsung yapacak gibi görünüyor çoğu şeyde olduğu gibi ama kesinlikle çok skandal sorunlar yaşanacaktır "çoğu şeyde olduğu gibi". Samsung'un bir şeyi tam geliştirmeden prototip gibi piyasaya sürme huyu var maalesef. Tek güzel yanı, diğer markaların önünü açıyor ve özellikle Apple daha iyisini yapana kadar kullanıcıların alışılmadık bu tarz değişikliklere tepkisini üstüne alıyor.

Neden özellikle Apple daha iyisini yapana kadar? Apple hiç hata yapmıyor mu? Samsung fanı olmadığım açık ve net açtığım konulardan da bellidir diye düşünüyorum. Zaten S24 Ultra telefonumu da sattım. Şirket bu yeniliği getirse bile yine bir şey kaldırır diye düşünüyorum. Klasik Samsung. Siz böyle diye diye Samsung'ta artık Android tarafının Apple markası oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…