Samsung'un üst düzey patronu Apple'ı kopyaladıkları için mobil bölümüne kızgın

Makaleler
7
Samsung'un Temmuz'daki unpacked etkinliginde tanittigi Galaxy Watch Ultra, Galax'u Buds urunleri elestiriye magruz kalmisti. Sebebi ise Buds'in tasariminin AirPods'a benzemesi, Galaxy Watch Ultra'nin tanitimda kullanilan kordonunun Apple Watch Ultra'daki ile ayni renk ve tipte olmasiydi. Rapora gore Samsung ust duzey patronu bundan dolayi kizgin.

Kaynak: Report: Samsung's top boss angry at the mobile division for copying Apple

Ben de o kızan elemana kızgınım şarj aleti koymama konusunda Apple'ı kopyaladığı için.

Samsung öveceğim bir konu açacağım yakın zamanda. Öyle canım sıkıldı övesim geldi. Bu haber de üzerine ironik oldu.

Övme kısmım ekonomik ve bilimsel alanda olacak.

Kızgın olmasına hak verebilirim çünkü bu sefer gerçekten kopya iş yapmaya çalışmışlar. Tamam, Apple'dan iyi iş yapıyorlar ama bu tarz şeyler de pek yakışmıyor bence.

İfadeler: 442
Samsung ucuz bir Çin markası gibi davrandı. Kendi marka imajını zedeleyecek bir strateji izledi. Gerçekten anlamsızdı. Samsung çalışanlarının çoğunun böyle bir durumu istemediğinden eminim ama strateji marka tarafından planlandıysa kimsenin diyecek bir sözü olmaz. Patron bile olsan şirket şahıslardan büyük bir hale gelir zamanla. Adam içinde tutamayıp açıklamış rahatsızlığını ve bence çok haklı.

@Elma ısıran Smsung konusunda aynı fikirde olacağımız aklımın ucundan gecmezdi.
AirPods yine tamam da Watch berbat ben zaten yuvarlak görünümünü hoş buluyordum.

Kordonu da çalmış Apple. 11 senelik saatin renk paleti bile aynı.
Adamlar çalıyor ama çalışıyor be kardeşim.

Watch berbat ben zaten yuvarlak görünümünü hoş buluyordum.
Yuvarlak görünüm bence de fena durmuyor. Silikon değil de metal kordonlarla çok iyi oluyor. Samsung keşke bunu bozmasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…