Sanal iletişim nasıl bir firmadır?

MFlex

Başarılı
Arkadaşlar, geçenlerde kulaklığım bozuldu. Earfun Air Pro 4+ kulaklığım. Ben de garantiye verdim. Maalesef Hepsiburada'nın satıcısından almadığım için ithalatçı garantiyle uğraşmak zorunda kaldım. Kulaklığı bugün sanal iletişim firmasına kargoladım. 21 iş gününe kadar yapacaklarını söylediler. Daha önce hiç bu firmaya garanti veren var mı? Kulaklığın normalde Earfun garantisi var ama.

1 kere ayıplı ürünü, ikincisinde de kulaklığı benim yanlışlıkla kırmama rağmen ikiletmeden değişmiş firmadır. Türkiye'de ki çoğu servisten en az 3 gömlek üstündür.

1 kere ayıplı ürünü, ikincisinde de kulaklığı benim yanlışlıkla kırmama rağmen ikiletmeden değişmiş firmadır. Türkiye'de ki çoğu servisten en az 3 gömlek üstündür.
Kulaklığımı sıfırı ile değiştirir mi sizce? Geçenlerde yere düştü sağ tarafı şarj olmamaya başladı. Dışında kırık falan yok.

Kulaklığımı sıfırı ile değiştirir mi sizce? Geçenlerde yere düştü sağ tarafı şarj olmamaya başladı. Dışında kırık falan yok.
Sen yine de düşürdüğünü söyleme dışarıdan bir şey yoksa değişirler. Tabi ki kullanıcıdan kullanıcıya değişebilir ama beni hiç memnun etmemezlik yapmadılar.

Sen yine de düşürdüğünü söyleme dışarıdan bir şey yoksa değişirler. Tabi ki kullanıcıdan kullanıcıya değişebilir ama beni hiç memnun etmemezlik yapmadılar.
Söylemedim hocam sadece şarj olmuyor dedim

Kaç günde yaparlar peki hocam? 21 iş günü içinde kesin olur gibi bir şey dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…