KS KS M MFlex Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 64 Beğeniler 19 Bugün 22:09 #11 TırcıDerler dedi: Bence değişim olur stoklarında varsa zaten. Genişletmek için tıkla... Tahmini kaç günde elimde olur sizce? Bir de kargoyu direk evime yolluyorlar mı? Yoksa gidip almam mı lazım Aras Kargo'dan? Son düzenleyen: Moderatör: Az önce
TırcıDerler dedi: Bence değişim olur stoklarında varsa zaten. Genişletmek için tıkla... Tahmini kaç günde elimde olur sizce? Bir de kargoyu direk evime yolluyorlar mı? Yoksa gidip almam mı lazım Aras Kargo'dan?
TırcıDerler 85 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.798 Çözümler 26 Beğeniler 2.119 Yer İsrail Bugün 22:12 #12 MFlex dedi: Tahmini kaç günde elimde olur sizce? Bir de kargoyu direk evime yolluyorlar mı? Yoksa gidip almam mı lazım Aras Kargo'dan? Genişletmek için tıkla... Kargo direkt evine gelir, eğer kargoya verdilerse 3 günde gelir.
MFlex dedi: Tahmini kaç günde elimde olur sizce? Bir de kargoyu direk evime yolluyorlar mı? Yoksa gidip almam mı lazım Aras Kargo'dan? Genişletmek için tıkla... Kargo direkt evine gelir, eğer kargoya verdilerse 3 günde gelir.
aliyasiny65 44 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 244 Makaleler 6 Çözümler 1 Beğeniler 246 Yer Antalya/Türkiye 37 dakika önce #13 Bir keresinde Anker Soundcore Q30 kulaklığımın pedleri için yazmıştım. Direk yenilerini göndermişlerdi. Güzel firma.
Bir keresinde Anker Soundcore Q30 kulaklığımın pedleri için yazmıştım. Direk yenilerini göndermişlerdi. Güzel firma.
KS KS M MFlex Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 64 Beğeniler 19 35 dakika önce #14 aliyasiny65 dedi: Bir keresinde Anker Soundcore Q30 kulaklığımın pedleri için yazmıştım. Direk yenilerini göndermişlerdi. Güzel firma. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sizce benim kulaklığım tahmini kaç günde olur?
aliyasiny65 dedi: Bir keresinde Anker Soundcore Q30 kulaklığımın pedleri için yazmıştım. Direk yenilerini göndermişlerdi. Güzel firma. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sizce benim kulaklığım tahmini kaç günde olur?
aliyasiny65 44 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 244 Makaleler 6 Çözümler 1 Beğeniler 246 Yer Antalya/Türkiye 33 dakika önce #15 MFlex dedi: Peki hocam sizce benim kulaklığım tahmini kaç günde olur? Genişletmek için tıkla... Ben kulaklığı göndermedim. Direk ped talep etmiştim. Yurtiçi kargo ile 1-2 gün içerisinde kargolamışlardı hocam. Ama ürünü yolladıysanız daha uzun sürebilir incelenmesi vb. için.
MFlex dedi: Peki hocam sizce benim kulaklığım tahmini kaç günde olur? Genişletmek için tıkla... Ben kulaklığı göndermedim. Direk ped talep etmiştim. Yurtiçi kargo ile 1-2 gün içerisinde kargolamışlardı hocam. Ama ürünü yolladıysanız daha uzun sürebilir incelenmesi vb. için.