Detaylar
Kim cevapladı?Tearz
Uzman
Ekstre kesilene kadar sadece sanal kart bilgileriyle harcama yapabilirsiniz. Ekstreniz kesilince sanal karttaki bonuslarınız ana kartınıza aktarılıyor.Kredi kartımın adına sanal kart açıp kampanyadan sanal kart ile puan kazanırsam bunu asıl kartta da kullanabiliyor muyum? Bu konuyla ilgili tecrübesi olan var mıdır?
Not: Garanti Bankası'nda işlem yapacağım.
Veira
Başarılı
Ek bir soru: Sanal kart ile yaptığım taksitli alışverişten sonra kartı iptal edersem borç her ay asıl karta mı yansıyor?Ekstre kesilene kadar sadece sanal kart bilgileriyle harcama yapabilirsiniz. Ekstreniz kesilince sanal karttaki bonuslarınız ana kartınıza aktarılıyor.
Tearz
Uzman
İptal etmenize gerek yok. Bakiyesini sıfırlarsınız. Yıllık belirli bir sanal kart açma limitiniz olması lazım. Zaten sanal karttaki yaptığınız ödeme borçlarınız ekstre kesiminde ana kart ekstresinde görünüyor. Borcunu oradan ödüyorsunuz.Ek bir soru: Sanal kart ile yaptığım taksitli alışverişten sonra kartı iptal edersem borç her ay asıl karta mı yansıyor?
Veira
Başarılı
Anladım, teşekkürler. Büyük kampanyalar Bonus Genç karta da ücretsiz sunulsa güzel olacak. Sanal kartla uğraşıyoruz.İptal etmenize gerek yok. Bakiyesini sıfırlarsınız. Yıllık belirli bir sanal kart açma limitiniz olması lazım. Zaten sanal karttaki yaptığınız ödeme borçlarınız ekstre kesiminde ana kart ekstresinde görünüyor. Borcunu oradan ödüyorsunuz.
Tearz
Uzman
Bende de Flexi var. (Aidatsız kart) Önceden Bonus Genç kullanıyordum. Söylediğiniz gibi hala sanal kartla kampanyalardan yararlanıyorum.Anladım, teşekkürler. Büyük kampanyalar Bonus Genç karta da ücretsiz sunulsa güzel olacak. Sanal kartla uğraşıyoruz.
Veira
Başarılı
Bir de şey soracaktım. Bonus Genç kartın kart hareketlerine girince bu alışveriş gözükmüyor, sanal kartta gözüküyor. Alışveriş hareketi sanal kartta gözüküp taksit asıl karta yansıyor değil mi? Doğru anladım. Sanal kartı iptal edersem diyelim ben bu harcamayı nereden takip edeceğim. Bence asıl kart hareketlerinde de gözükmesi lazımdı. Saçma olmuş.Bende de Flexi var. (Aidatsız kart) Önceden Bonus Genç kullanıyordum. Söylediğiniz gibi hala sanal kartla kampanyalardan yararlanıyorum.
Tearz
Uzman
Sanal kartta gözükür. Ama ekstre kesilince sanal karttaki bütün borçlarını asıl kartında görebilirsin. Eğer taksit yaptıysanız bile gelecek taksitlerde sanal kartta görünmeye devam eder. Kapatsanız bile problem olmaz. O konuda kafanız rahat olsun. Sanal kartı ayrı ana karta ayrı borç ödemesi yapmıyorsunuz. Bütün borcu sadece ana karttan ödüyorsunuz.Bir de şey soracaktım. Bonus Genç kartın kart hareketlerine girince bu alışveriş gözükmüyor, sanal kartta gözüküyor. Alışveriş hareketi sanal kartta gözüküp taksit asıl karta yansıyor değil mi? Doğru anladım. Sanal kartı iptal edersem diyelim ben bu harcamayı nereden takip edeceğim. Bence asıl kart hareketlerinde de gözükmesi lazımdı. Saçma olmuş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet