Sanal Makineye Windows XP kuracağım, kurduğum sürümde internet problemi mevcut. Sanal makinede kullandığınız sorunsuz XP var mı? Özelleştirilmiş XP'de olabilir.
Sanal Makineye Windows XP kuracağım, kurduğum sürümde internet problemi mevcut. Sanal makinede kullandığınız sorunsuz XP var mı? Özelleştirilmiş XP'de olabilir.
x86 da bu İSO'yu kullanmıştım, Virtualbox ile driverları kurunca internete de bağlanabildim, İE6 ile tarayıcı indiremeyebilirsiniz, ondan dolayı CD'ye Supermium falan XP'yi destekleyen bir tarayıcıyı atıp kurabilirsiniz.https://techolay.net/sosyal/konu/windows-xp-professional-sp3-x86-turkce-iso-dosyasi.4723/
Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi şimdi sizlere Windows XP'yi destekleyen antivirüs ve WEB tarayıcılarını göstereceğim. Windows 7 için yapmıştım şimdi ise @144 arkadaşımın önerisiyle bunu yapacağım hadi başlayalım:
1-Opera 36:
Dünyaca ünlü Opera tarayıcısının Opera 36 sürümü halen Windows XP işletim sisteminde kullanılabilir durumda:
İndirme linki:Download the Opera Browser for Computer, Phone, Tablet | Opera
Burada sitenin aşağılarına doğru gidin Opera 36 çıkacaktır tıklayın ve ardından download the offical package deyip indirin.