yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Sanal makine macOS kurulumu özellikle macOS işletim sistemine ihtiyaç duyduğunuz belli başlı durumlar hariç tamamiyle mantıksız ve gereksiz. Lütfen macOS'u sanal makineye sadece işletim sistemini denemek için kurmayın. Sistemin temelde nasıl çalıştığına dair bilgi edinebilirsiniz ama kesinlikle sanal makinedeki durum size macOS deneyimi yaşatmayacak. Günümüz şartlarında macOS deneyimlemenize olanak sağlayacak 2 şey var. Bunlardan biri macOS işletim sistemi barındıran bir Apple ürünü almak. Diğeri de uyumlu bir donanım edinip Hackintosh kurulumu yapmak.
Gönül isterdi ki desteklenen donanım skalası daha güncel olsun ancak Intel şirketinin vizyonsuzluğu ve yanlış kararları sağolsun Apple bugün dünyanın en iyi mobil bilgisayarlarına sahip. Bu da sonucunda maalesef ki macOS işletim sisteminin kapılar arkasında kalmasına sebep oldu..
Gönül isterdi ki desteklenen donanım skalası daha güncel olsun ancak Intel şirketinin vizyonsuzluğu ve yanlış kararları sağolsun Apple bugün dünyanın en iyi mobil bilgisayarlarına sahip. Bu da sonucunda maalesef ki macOS işletim sisteminin kapılar arkasında kalmasına sebep oldu..