Sansar Salvo Tutuklandı!

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Kliplerinde uyusturucuya ozendirmesi iddiasi ile tutuklandi. Evinde yapilan aramada da hassas terazi ve uyusturucu bulunmus bu arada. Kendisinin 10'a yakin suc kaydi bulundugunu da belirtelim. Evinde bulunan madde icin ise 3 grama yakin skunk deniliyor.

Olacagi belliydi. Bir sey diyemiyorum. Kimseye haksizsin da diyemiyorum. Keske olmasaydi bunlar.

@Beyazıt

Son düzenleyen: Moderatör:

Sürekli böyle ünlüler tutuklanıp ve 10-15 güne salıyorlar.

"Seramoni Efendisi" albümü ile gençliğime kazınan, zamanında "Psikopat Adam" lakabıyla dolaşıp, rap piyasasında herkesin kaleminden korktuğu kişinin düştüğü duruma bak...

Gözümüzün önünde eridi gitti adam. Uyuşturucuya özendirmeyi geç, bu ülkedeki uyuşturucudan neden uzak durman gerektiğini en iyi anlatan kişi Sansar Salvo oldu. Adamı uyuşturucunun ne kadar iğrenç bir şey olduğunu gösterdiği için ödüllendirmeleri lazım. Şaka bir yana umarım içerideyken maddeden arınınca aklı başına gelir, psikozu atlatır da hayatına devam eder. Şu an içeri alınması hem onun için hem de toplum için daha iyi.

Delirmişti zaten, uyuşturucu ve aile muhabbetleri birleşip adamı yıktı delirtti. Twitter hesabını bırakayım aşağıya, biraz inceleyin anlarsınız. Ne değeri, ne Allah'ı ne de kendi kalmış.

Şarkısını falan Dinlemem'de böyle bir delinin dışarıda olmaması daha iyi zaten.

Şarkısını falan Dinlemem'de böyle bir delinin dışarıda olmaması daha iyi zaten.

Keske haksiz oldugunuzu soyleyebilseydim.

Ben bir sey diyemiyorum bu yzuden. Belki duzelir iceride. Bbasinin evini falan basiyordu. Belki hakli sebepleri vardi ama yapmamasi gereken seyler yapti. Surekli madde etkisinde gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…