HDDKullanıyorum 43 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.620 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.651 Yer İstanbul 17 Aralık 2024 #11 Eskiden iyiydi diyelim, hala bu adamı örnek alanlar var garip.
KS KS Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.566 17 Aralık 2024 #12 HDDKullanıyorum dedi: Eskiden iyiydi diyelim, hala bu adamı örnek alanlar var garip. Genişletmek için tıkla... Sarkilari hep iyiydi. Kisilik olarak durum ortada. Uyusturucu kullanmak iyi degil ama kotu birisi demek istemiyorum. Onu yargilamak bize dusmez bence. Ornek alinacak biri degil tabii ki. Hicbir zaman da olmadi bence. Rapi guzeldi.
HDDKullanıyorum dedi: Eskiden iyiydi diyelim, hala bu adamı örnek alanlar var garip. Genişletmek için tıkla... Sarkilari hep iyiydi. Kisilik olarak durum ortada. Uyusturucu kullanmak iyi degil ama kotu birisi demek istemiyorum. Onu yargilamak bize dusmez bence. Ornek alinacak biri degil tabii ki. Hicbir zaman da olmadi bence. Rapi guzeldi.
Beyazıt 13 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.776 Yer Bursa, Turkey 18 Aralık 2024 #13 @Charles Smith Konuyu geç gördüm hocam, kusura bakmayın. Sansar zaten son dönemlerde iyi değildi. Psikolojik olarak çöküntüye girmişti. En son'da bu olaylar oldu. Gerçekten üzücü bir durum.
@Charles Smith Konuyu geç gördüm hocam, kusura bakmayın. Sansar zaten son dönemlerde iyi değildi. Psikolojik olarak çöküntüye girmişti. En son'da bu olaylar oldu. Gerçekten üzücü bir durum.