Sansarlar kediye zarar verir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProfTech
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 266
Kedimi dün aksam 18.00'de bahcenin 250 metre asagisinda gördüm ve yanina gittim. Benimle gelmek yerine baska yone dogru gitmeyi tercih etti. Ben de kıyamadım ona gezsin diye almadım, hep boyle birkaç gün eve gelmedigi olurdu. Gece saat 01.00 gibi 2-3 tane sansar gordum, evin etrafında dolasiyorlardi. Oyle hizli büyük ve çevikler ki benden korkmuyorlar, yüzüme dogru bakiyorlar. Bu sandar grubu kedime zarar verebilirler mi?

Kedim dişi ve boyutu normal dişi kedilerden daha kücük. Bu sabah onu son gordugum yere gittim ve gezdim oraları bir iz bulamadim, herhangi bir boğuşma izi yoktu. Ama bu sansarlar onu alıp goturebilir diye endiseleniyorum. Sansarlar kedilere zarar veriyor mu?

Verir ya kanka, özellikle ufak tefek kedilere rahat zarar verirler. Ama kapıp götürmeleri o kadar kolay değil senin kedi bunları fark edip büyük ihtimalle bir ağaca, çatıya ya da kuytuya pısmıştır.

Zarar verir sansar çok tehlikeli hayvandır yakında tavuk, ördek vb besleyen birisi var ise onlar daha çok tehlike altında o canlıların hepsini öldürüyor.

Zarar verir sansar çok tehlikeli hayvandır yakında tavuk, ördek vb besleyen birisi var ise onlar daha çok tehlike altında o canlıların hepsini öldürüyor.
Bizim tavuklar vardi her gun birini goturuyorlardi. Eger kedim bugun gelmezse bütün gece sansarlarla ugrascam. Keske alip gelseydim kedimi suan kendimi suclu hissediyorum.

Verir ya kanka, özellikle ufak tefek kedilere rahat zarar verirler. Ama kapıp götürmeleri o kadar kolay değil senin kedi bunları fark edip büyük ihtimalle bir ağaca, çatıya ya da kuytuya pısmıştır.
Her yere baktim yok ama izide yok. Her gun mutlaka sabah gelir yemegini yer gece gelir uyur giderdi. Bazen bir kac gun gelmezdi. Ama bu sansarlari gormem icimde şüphe uyandirdi.

Bizim tavuklar vardi her gun birini goturuyorlardi. Eger kedim bugun gelmezse bütün gece sansarlarla ugrascam. Keske alip gelseydim kedimi suan kendimi suclu hissediyorum.
Kediyle doğrudan birbirlerine girme ihtimali düşük ama yine de o ihtimal var öldürebilir kediyi tavuklar içinde önlem alabilirirsiniz girebileceği tüm delikleri kapatabilirsiniz çok illet bir hayvan.

Sansarlar kedilere zarar verir şehir içinde bile. Önceden kapımızın önüne gelen bir kediyi besliyordum gelmeyi bırakınca öğrendim ki kediye sansarlar saldırmış.

Kediyle doğrudan birbirlerine girme ihtimali düşük ama yine de o ihtimal var öldürebilir kediyi tavuklar içinde önlem alabilirirsiniz girebileceği tüm delikleri kapatabilirsiniz çok illet bir hayvan.
Hepsini verdik. Bir gecede 5 civcivi birden öldürdü tünel kazmis girmis iceri. 1 hafta oluo.

Sansarlar kedilere zarar verir şehir içinde bile. Önceden kapımızın önüne gelen bir kediyi besliyordum gelmeyi bırakınca öğrendim ki kediye sansarlar saldırmış.
Öldürüolar yani kedileri oyle mi?

Hepsini verdik. Bir gecede 5 civcivi birden öldürdü tünel kazmis girmis iceri. 1 hafta oluo.

Öldürüolar yani kediler oyle mi?
Genelde birbirlerinden uzak dururlar ama çatışma olursa kesinlikle öldürür sansar yırtıcı hayvandır kediler ise evcil hayvan. Kapan kurma ya da avlama ihtimaliniz varsa başka çare gelmiyor aklıma uzak tutun yinede. Tavuk alırsanız tekrar kazabileceği yerleri kapatın taş beton vb, 3-5 cm boşluktan bile girebiliyor kazarakta girer.

Cezasi falan var mi bakacam ona gore pusu atacam bu gece onlara.

Tavuk alacagimizi sanmiyorum artik kesinlikle. Pis kokuolar ve ortam musait degil. Sansar saldirmasa doğan, sahin, çakal saldirio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…