Sansarlar kediye zarar verir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProfTech
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 311
Ev kedileri kesinlikle dışarı salınmamalıdır. Ben bu hatayı yaptım anneme kanıp gezsin garibanlar eve hapsettik diyor diye maalesef büyük hastalık ile sonuçlandı. Biz çok şükür atlattık da her zaman olmaz.

Gecmis olsun ne hastaligi? Eve surekli alamam 1+0 köy evi ve kedi kumu falan harcayacak param yok maalesef suan icin.

Gecmis olsun ne hastaligi? Eve surekli alamam 1+0 köy evi ve kedi kumu falan harcayacak param yok maalesef suan icin.

Arkadaşların dediği gibi zarar verebilir unutulan kedi-köpek ya da kemirgenlerin maması ya da gıdaların kokusuna gelebiliyor olabildiğince kokuyu azaltın çünkü benim de tavşanlarıma gelmişti kokuyu azalttığımda o günden sonra bir daha gelmemişti.

Son düzenleme:

Veteriner fip tarzı bir şey demişti bildiğimiz fip değil de başka versiyonu. atıyorum 5 olması lazım 8 çıkanlar bile atlatamıyor sizinki 14 çıktı demişti ama atlattı şükür. Aslında eve sabitlemekte kum çok da büyük bir sorun değil kediyi evde zapt etmek ilk aşamada sizi zorlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…