Dün 20 kişiye 500 TL bakiye dağıtmıştım. O sırada arkadaşım, bir kişiye çok büyük bir hediye vermemi önerdi ve ben de kabul ettim. Oldukça maliyetli olacağı için en sona sürpriz olarak bırakmanın en iyisi olacağını düşündüm.
Çark çevirme işlemi için tepki bırakmanız gerekmektedir.
Dün 20 kişiye 500 TL bakiye dağıtmıştım. O sırada arkadaşım, bir kişiye çok büyük bir hediye vermemi önerdi ve ben de kabul ettim. Oldukça maliyetli olacağı için en sona sürpriz olarak bırakmanın en iyisi olacağını düşündüm.
Çark çevirme işlemi için tepki bırakmanız gerekmektedir.
Daha fazlasını da yapabilirim, çünkü bunlar benim için büyük meblağlar değil. Aslında daha çok vakıflara bağış yapmayı ya da tanıdığım tanımadığım zor durumdaki insanlara yardım yapmayı tercih ediyorum. Önceden Techolay ya da Technopat'ta vakit geçirmeyi seven biriydim, hâlâ öyleyim. Ama Techolay'da canlılık epey azalmış gibiydi, ben de böyle bir şey planladım.
Parayı nereden bulduğuma gelince; birden fazla işim var desem yalan olmaz. Battım da, yükseldim de; hayat bana birçok karmaşık tecrübe yaşattı ama hiçbir zaman durmadım, devam ettim. Şu anda para benim için bir amaç değil, sadece bir araç haline geldi. Ve ben de bu aracı milletim, dostlarım biraz olsun neşelensin, keyif alsın diye kullanıyorum. Umarım sizlerde biraz olsun keyif almışsınızdır