Sapphire Nitro+ RX 9070 XT için bileşen tavsiyeleri

Hayır hocam, satılan modellerin hiç biri onun kadar hoş değil. Sistemin diğer parçalarını almadığım için deneyemedim. CW çıkmaz umarım.
Taksitle aldığım için iade zor duruyor zaten
Anladım hocam nereden almıştınız? Bende o modeli almayı düşünüyorum çok hoş duruyor.

En az CW olan o sanırım almayı istediğim bir modeli ama kasama sığmadığı için onu eledim. Top modeldir iyi bir seçim.

Bende amazondan almayı düşünüyorum bakalım yarın bir maaş yatsın
İki yerde de aynı fiyat zaten taksit seçeneğinden dolayı hb den almıştım.

İki yerde de aynı fiyat zaten taksit seçeneğinden dolayı hb den almıştım.
Bende hepsiburada world kart yok hocam çıkartmayı düşündüm ama çok bir avantajı kalmamış bide aidatı var mış sanırım memnun musunuz siz ?

En az cw olan o sanırım almayı istediğim bir modeli ama kasama sığmadığı için onu eledim. Top modeldir iyi bir seçim.

Bende Amazon'dan almayı düşünüyorum bakalım yarın bir maaş yatsın

Hocam Nitro daha büyük bir kart ama haberiniz olsun. Amazon değil de gaming gecesini bekleyin bence. Her hafta bir 9070XT geliyor hemen hemen. Geçen hafta Nitro 33bindi, bu hafta Red Devil 32bindi. TUF da 35'di.

Hocam Nitro daha büyük bir kart ama haberiniz olsun. Amazon değil de gaming gecesini bekleyin bence. Her hafta bir 9070XT geliyor hemen hemen. Geçen hafta Nitro 33bindi, bu hafta Red Devil 32bindi. TUF da 35'di.
Nitro+ 33 cm red devil 34 braketsiz 35.5 braketli uzunluğu hocam.

Nitro+ 33 cm red devil 34 braketsiz 35.5 braketli uzunluğu hocam.
Ayrıca amazonda vade farksız 6 taksitle alırım diye hesap ediyorum.

@Yasin Alemdağ Hocam tekrar merhaba.
Kartı iade ettim. 100k nakit ayarladım, komple nakit dizicem sistemi. Kart fiyatları artmış durumda. Ne yapmak mantıklı olur?

Piyasaya ne olmuş yav .

Diğer parçalarında kararında mısın? Yoksa 100K'lık nasıl bir sistem toplayabiliriz mi?
Yani içine 2k monitör, iyi bir masa ekleyip dizayn edebiliriz. 9070xt cok istiyorum ama fiyatlar fena artmış. Mantikli kart yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…